Moda

Možda smo se odrekli partyja, ali i dalje možemo nositi ovakvu suknju od tila!

Antonija Andabak 04. studenoga 2020.

Nježne boje, plisirana suknja od tila idealan je komad odjeće kada želite postići soft glam look!

Pomalo glamurozan look možemo jedino postići komadima koji na sebe vežu materijale poput laganih šljokica, sjajnim koncima prošivenih pulovera i naravno – neizostavnog tila.

On već odavno nije rezerviran samo za svečane trenutke vašeg života, već ga možete isfurati i za posao ili odlazak na neobavezno druženje.

Jednu idealnu suknju za gore spomenute prigode, uočili smo u Orsayju, brendu koji se ove sezone uzdigao i nezaustavljivo lansira komade za apsolutno sve prilike i to po doista prihvatljivim cijenama.

Plisirana suknja beige nijanse, u kombinaciji koju nosi njihov model, izgleda nježno, baš onako kako bismo kombinirali da smo pozvani na svečanu večeru ili domjenak. Mi je zamišljamo u kombinaciji s nečim odvažnijim.

Biker čizme ili one na visoku petu, sa zanimljivom kraćom jaknicom poput robusnije biker jakne ili sakoa čvrstih linija i voluminoznih ramena, ovakvoj će suknji dati karakter, a vama boostati samopouzdanje gdje god se pojavili. Ovakva suknja podnosi i kombinacije s tenisicama kao rješenje za dame koje su odlučno odbacile visoke pete, računajući da ih iste samo sputavaju u njihovom užurbanom tempu!

Plisirana suknja od tila – 249,00 kuna

Beige nijansa i kroj do koljena, odavat će i dalje romantičan dojam, dozvoljavajući vam da tu istu suknju upotrijebite kao idealan komad za primjerice svečanije trenutke koji zahtijevaju dodatnog glamura.

Dovoljno je pametno odabrati gornji dio koji će akcentirati kombinaciju, no usput -nikako ne zaboravite na obuću i accessories koji će dirigirati smjer cjelokupnog izgleda.

Plisirana suknja od tila – 249,00 kuna

Orsay suknja može biti jedan od vaših omiljenijih jesensko/zimski komad odjeće u kojem ćete se osjećati ženstveno i ugodno, a cijena iste je 249,90 kn te je možete naručiti online ili u trgovinama diljem Hrvatske.