FOTO by Asos

Moda

Moschino love tenisice u plišanom i baby rozom izdanju snižene za -50%!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2021.

Puder rozi model s crvenim i zlatnim detaljima u stilu ljubavi...

Žene, muškarci, djeca, koga god bismo upitali koja im je najdraža obuća, manje-više svi bi jednoglasno odgovorili tenisice. Udobne gotovo jednako kao papuče, a stvorene za nošenje posvuda, tenisice su postale kult kojem popularnost ne jenjava.

I dok su nekoć bile namijenjene za sport, fashionistice su njihovu namjenu u potpunosti preobrazile pa ih danas možemo vidjeti možda i više uz haljine, nego uz trenirke.

Poznati brendovi također su im pridali posebnu pozornost i osim sportskih modela, svake sezone izbacuju i elegantne primjerke stvorene za sve one koji njeguju profinjeni stil odijevanja.

Također, tu su i neke specijalne prigode u kojima si robne marke daju posebnog truda i lansiraju modele posvećene njima, a jedan od takvih važnih dan je i Valentinovo.

Veljača je posvećena ljubavi, stoga ne čudi da je većina pristiglih noviteta zablistala u jednakom ‘love’ tonu. Kada smo u potrazi za jedinstvenim modnim komadima, jedna od naših prvih postaja je web trgovina Asos, koja nudi najraskošniji asortiman odjeće i obuće.

Na njihovoj modnoj platformi mjesto je pronašao i Moschino, čiji artikli gotovo cijele godine podsjećaju na Dan zaljubljenih, jer većina dolazi u ružičastom i crvenom izdanju.

Ovog puta, zaintrigirale su nas plišane tenisice u puderasto rozoj boji koje su sve, samo ne jednostavne.

Ovaj osebujan brend i ovog nam puta donosi razigran model koji na jeziku ima motiv crvenog srca, s bočne strane naziv brenda u cirkonima, dok je sa stražnje strane lanac koji tvori malena zlatna srca, a ispod njega i nezaobilazan logo. Ne znamo kada su ove tenisice očno izašle, no super je vijest da su trenutno snižene za -50%.

Mi ove tenisice vidimo na svim onim romantičnim i nježnim dušama koje uvijek pozitivno gledaju na svijet i smatramo da biste ovog Valentinova upravo vi trebale postati vlasnicama ljupkog Moschino para.

Za detaljnije informacije o cijeni i veličinama, posjetite online trgovinu Asos.