FOTO by Mojabaklava.hr

Iće & piće

Moja baklava – najsočnije i najatraktivnije ručno rađene baklave

admin 25. siječnja 2022.

Upoznajte svih 14 okusa i odaberite svoj omiljeni

Baklava – jedna od najstarijih slastica na svijetu i dalje uživa popularnost na tablici najfinijih kolača, a njena sočnost, bogatstvo okusa i tradicija pripreme samo su razlog više da već godinama nosi taj epitet.

Baklava je vrlo bogata, sočna, svježa i orašasto zavodljiva slastica za koju se može reći da je slatka poput „slatkog grijeha“.

Neki ju vole, neki ju obožavaju, a postoje i oni koju ju toliko poštuju da svoj život posvete proizvodnji i prodaji najfinijih i najatraktivnijih baklavi na ovim prostorima.

Mojabaklava.hr

Svi mi kao djeca maštamo da jednog dana svoju ljubav pretočimo u posao i radimo ono što volimo, a kada to postane jedan od ciljeva dva najbolja prijatelja od malih nogu onda su šanse dvostruko veće.

Vjeran i Tomislav svoje su životno iskustvo i znanje o baklavi pretočili u posao i sve zajedno upakirali u zajednički nazivnik – Mojabaklava!

“Dugo smo vremena proveli u istraživanju turskog tržišta ponuđača i odlučili smo se na tvrtku Haci Hasan Ogullari – kompaniju s 50-godišnjom tradicijom spravljanja najfinije baklave.”

Od njih preuzimamo kompletnu sirovinu koju dorađujemo po njihovom receptu i slijedeći njihovu tehnologiju proizvodnje. Sve naše baklave su u potpunosti ručno rađene i koriste samo najfinije sastojke.”

Rapsodija okusa

Trenutno se u ponudi nalazi 14 različitih varijanti i okusa, a uskoro se spremaju i nove slasne kombinacije.

Mi ćemo vas upoznati sa svakom od njih, a na vama je da odaberete svog favorita i jednim klikom naručite omiljenu kombinaciju za vaša nepca.

Rapsodija boja

Osim najfinijih sastojaka koji ih krase ove sočne slastice vizualno su savršene i mogu poslužiti kao pravi pogodak na svakoj vašoj proslavi.

Bez obzira odlučite li u njima uživati sami, u dobrom društvu prijatelja ili ih poslužite na krstitkama, vjenčanju ili poslovnim eventima ove baklave živih boja savršeno će odgovarati svakom slatkom kutku. S obzirom na široku mogućnost izbora između okusa, ove jedinstvene baklave zadovoljit će svačija nepca.

Ako uskoro planirate vjenčanje ili imate blisku osobu koja se udaje u 2022. godini, ovo je zaista nešto originalno na što nijedan gost neće ostati ravnodušan.

Samo pripazite da ih poslužite iza glavnog jela, jer bi mogle nestati u tren oka. Također, ako želite nešto drugačije kao zahvalnicu gostima umjesto fotografije mladenaca, baklava će svakoga oduševiti, a osmijeh na licima gostiju neće izostati… jer ljubav uistinu ide kroz želudac.

Uživajte u najsočnijoj baklavi

Uskoro ćemo ove slatke i šarene slastice moći probati i u prvom baklava shopu čije je otvorenje najavljeno uskoro, a do tada unutar Mojabaklava.hr možete pronaći sve okuse i samo jednim klikom naručiti svoju omiljenu.

Za još više slatke inspiracije posjetite i Mojabaklava Facebook i Instagram, a mi vrlo uskoro pripremamo i najslađu igru darivanja.