FOTO by Mohito

Moda

Mohito ljupke natikače s mašnom obilježit će ljetne dane!

Viktoria Šafranić 12. travnja 2021.

Koju boju vi birate za bezbrižnu sezonu?

Vremenska prognoza više pristaje zimi nego što nalikuje proljeću, no to nas neće spriječiti da se fokusiramo na garderobu stvorenu za toplije dane.

Nadamo se da je ovo pred nama posljednji val hladnoće i da ćemo konačno moći punim plućima uživati u zrakama sunca.

Naš ormar polako nadopunjujemo vedrim bojama i razigranim motivima te se nadamo da ćemo iste uskoro moći pokazivati i izvan vlastita četiri zida.

Do ljeta nas dijeli nešto više od dva mjeseca, iako bismo prema izlozima trgovina zaključili da je najležernija sezona iza ugla. To nas je i potaknulo da već sada škicnemo ljetne novitete i zamišljamo se negdje na pješčanoj plaži, u društvu koktela, chic kupaćeg kostima, sunčanih naočala i ležerne obuće.

Upravo s tom mišlju zaputili smo se na online trgovinu Mohito, znajući da su nam pripremili pokoju poslasticu za ovaj bezbrižan period u godini.

Naravno, na njihove police stigle su ljupke natikače s mašnicom, kakve smo proteklih ljeta viđali u Oyshu. One dolaze u tri boje, pinkish, smeđoj i sivoj, a nas je najviše osvojilo ružičasto izdanje.

Od jutarnje kave, odlaska u kupnju do ljenčarenja na plaži, ove će vam natikače biti modne suputnice tijekom cjelodnevnih ljetnih avantura. Vidimo ih uz haljine, običan pareo, kao i uz bermude ili lepršavu suknju.

Njihova cijena iznosi 179,90 kuna, a putem LINKA doznajte dostupne veličine.