FOTO by Mohito

Moda

Mohito lansirao božanstvenu cvjetnu kolekciju torbica i ruksaka!

Viktoria Šafranić 15. ožujka 2021.

Sve već pomalo miriše na proljeće...

Konačno smo ušli u tjedan u kojem započinje najraskošnije godišnje doba, ono kojeg nakon zimskog sna iščekujemo s velikim nestrpljenjem, posebice u ovoj godini kada sitnice život znače…

Vedro nebo i razigrani eksterijer koji izgleda baš poput nekog slikarskog platna već su dovoljni razlozi da posegnemo za novim odjevnim kombinacijama.

Shopping centri već su obojeni spring kolekcijama, a izlozi trgovina mame na kupnju. Iako ne znamo što očekivati u narednim tjednima, ipak smo spremni usrećiti se barem jednim novim komadom, bez obzira je li riječ o odjeći ili accessoriesu.

Čak i oni koji rade iz home officea i nisu sigurni gdje bi iste iznosili, ostat će zapanjeni novom Mohito linijom torbica i ruksaka kojima je cvijeće glavni adut. Od jorgovana do božura, ne možemo se prestati diviti ovim ljupkim primjercima.

U nježnim bojama poput sive i bijele, s daškom ružičaste i ljubičaste, ovi će se trendi detalji rasprodati u trenu. Najviše će doći do izražaja uz odjevne predmete u bijeloj ili pastelno žutoj boji, a izvrsno će izgledati i uz baby blue, nijansu breskve ili mint zelenu.

Vidimo ih uz sve dnevne aktivnosti, od odlaska na posao, obavljanja kupovine, šetnje ili vožnje biciklom, španciranja s najboljom BFF, kao i za romantične večernje izlaske.

Dizajnom osvajaju, cijene su im pristupačne, a vjerujemo da je i kvaliteta prihvatljiva.

U nastavku donosimo galeriju Mohito detalja zajedno s cijenama koja će ovog proljeća obasjavati gradske ulice: