FOTO by Mohito

Moda

Mohito kombinezoni postat će ozbiljna konkurencija haljinama na svečanostima!

Viktoria Mikulić 20. srpnja 2021.

Prljavo rozi ili plavi, odluku prepuštamo vama...

Udaje vam se prijateljica? Spremate se na djevojačku? Slavite jubilarni rođendan? Ah, toliko je važnih prigoda u životu na koje ne znamo što odjenuti i danima, tjednima mozgamo koja kreacija bi se najbolje uklopila u temu događaja?

Nepisano pravilo je da za takve prilike nosimo haljine. Haljina je odjevni predmet koji nas ne može razočarati. Važno je samo odabrati pravilan kroj, materijal u kojem ćemo se osjećati opušteno i boju koja odgovara našem tenu.

Iako nam ništa ne može zamijeniti haljine, jedan im je komad odjeće posljednjih sezona postao prava konkurencija. Za sve koji žele nešto drugačije, jedinstveno, one koji ne vole biti dio mase, pronašli smo savršenu alternativu – kombinezon.

Svatko tko je barem jednom nosio kombinezon zasigurno nije požalio, osobito ljeti tijekom visokih vrućina, u istima se osjećamo ugodno.

Mohito je upravo izbacio jedan glam model koji se može kupiti u dvije boje. Kraljevsko plava i ružičasta upotpunjuju ovaj novitet. Bez rukava, s volanima koji kroje V izrez, dugim nogavicama i džepovima, ovaj će ljepotan haljine pomesti s tron, posebice u kombinaciji s blok sandalama ili stiletto potpeticama.

Osim navedenih detalja, veže se u struku te naglašava siluetu. Njegova cijena iznosi 229,90 kuna, a na vama je da odlučite koja vam nijansa više pristaje. Potražite ga putem službene web trgovine.