Moda

Mohito bijela haljina broderie uzorka potrebna je našem ljetnom ormaru

Viktoria Šafranić 25. svibnja 2021.

Naša ljetna 'bucket lista' uključuje ovu famoznu haljinu...

Ljetni mjeseci u nama bude osjećaj poletnosti i u tom periodu kao da nas preplavi višak energije. Duži dani, ugodne noći, planiranje godišnjeg odmora, sve su to razlozi zbog kojih toliko volimo nadolazeću sezonu. Čak i kada smo na poslu, nekako lakše sve podnosimo jer znamo da nas iza radnog vremena čeka još nekoliko sati uživanja na otvorenom. I tako iz dana u dan, trudimo se maksimalno iskoristiti svaku minutu, a to uključuje i osmišljavanje prigodnih outfita za dnevni i večernji look.

Ono što posebno volimo kod ljetne odjeće je to što je ista prozračna i najčešće dolazi u lepršavom izdanju, koje nas čini opuštenima. Upravo tako se i trebamo osjećati ljeti i ne dozvoliti da nas išta opterećuje.

Kako bi vaš styling bio modno osviješten, a istodobno ugodan za nošenje, bacili smo se u potragu za komadom odjeće koji možete nositi u dnevnoj varijanti, a rezerviran je i za večernje izlaske ili romantičnu šetnju rivom prilikom zalaska sunca.

Mohito, high street brend čije nas kreacije svakodnevno oduševljavaju i koji je prepoznatljiv po pastelnim i upečatljivim tonovima, ovog puta oduševio nas je bijelom haljinom u kojoj bismo proveli čitavo ljeto.

U broderie uzorku, midi duljine, s tankim naramenicama i rukavima koji otkrivaju ramena, ova će ljepotica plijeniti pozornost kamo god se uputila.

Neovisno o tome kombinirate li je uz crossbody torbicu, mini ruksak ili neki drugi modni detalj, kao i uz tenisice, natikače s mašnom ili slingbacksice, uz sve navedeno neće biti zasjenjena.

Ako smatrate da je prijeko potrebna vašoj ljetnoj garderobi, više detalja o istoj možete pronaći na LINKU.