FOTO by Instagram @rosiehw

Moda

Modna inspiracija: Neutralne nijanse i minimalizam s potpisom Rosie Huntington-Whiteley

admin 23. kolovoza 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Jeste li spremni ukloniti suvišnu garderobu i ostaviti samo one stvari koje su vam potrebne? Minimalistički način odijevanja predstavlja praktičani diskretan stil s naglaskom na neutralne boje.

Lijepa britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley zna kako na šik način nositi pojednostavljeni stil s malo boja, a u isto vrijeme izgledati besprijekorno i elegantno.

Ponekad su potrebne godine ne bismo li pronašli svoj omiljeni modni stil ili, jednostavnije rečeno, pronašli svoj modni izričaj. Moramo priznati, mnogi od nas još uvijek u ormaru imaju odjevne komade koje nikada, ali baš nikada, nisu odjenuli.

Znati što želimo, izbaciti nepotrebno i unijeti minimalan broj odjevnih komada u svoju garderobu znači da nam je dosta stvari koje smo nakupljali godinama.

Jedna od osobina minimalističkog stila je i kombiniranje crne i bijele.Te dvije suprotnosti uvijek izgledaju moderno i jedinstveno, a s takvom kombinacijom ne možemo pogriješiti. Rosie Huntington-Whiteley često se odlučuje nositi klasičnu, crno-bijelu odjeću, obuću i modne dodatke.

Jedno od najboljih rješenja za ljetne vrućine je nošenje odjeće u bijeloj boji. Rosie Huntington-Whiteley bira materijale visoke kvalitete, koji njenom stajlingu daju dodanu dozu profinjenosti i svježine.

Ne bojte se nositi bijelo od glave do pete! Dobit ćete jednostavan izgled za svaku priliku: od ozbiljnije, poslovne kombinacije do lepršavog ljetnog stajlinga za večeru uz zalazak sunca.

Kvaliteta kao glavni kriterij minimalističkog stila te pravilno odabrani odjevni komadi vrlo lako mogu pretvoriti neorganiziranu garderobu u veličanstveni, sofisticirani, mali raj. Minimalistička moda je sve, samo ne dosadna!