FOTO by Instagram @ kimsandeehair / @ max_schwarzkopfpro / @salih.tunbul

Ljepota

Mocha Melt savršen je prijelazni ton iz ljeta u jesen!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2021.

Kakao boja za kosu HIT je ove jeseni, a stvorena je za sve plavuše koje pomalo žude biti brinete, kao i za sve brinete koje potajno maštaju o svjetlijoj kosi!

Ljetni dani postaju kraći, plaže su sve praznije, vrijeme je tmurnije i nije iznenađujuće što osjećamo nalet čudnih emocija i depresije.

Ipak, postoji mnogo načina kako se razveseliti i učiniti si predstojeće vrijeme što kvalitetnijim. Obnova garderobe, uređenje doma, isprobavanje novih recepata, dolazak novih Netflix filmova i serija, posjet kazalištu ili muzeju, razna cool događanja u gradu – puno je toga što nam može izmamiti osmijeh na lice.

No kako bi se uistinu osjećali dobro, prvo moramo krenuti od sebe. Netko će se razmaziti masažom, drugi će inspiraciju pronaći u novoj manikuri ili tetovaži, a ono što bi svaka od nas pothitno trebala učiniti je posjet frizeru koji će u samo nekoliko sati od naše kose napraviti božanstvenu transformaciju.

Kako se ljetu lagano bliži kraj, mnoge od nas ne pribjegavaju samo prijelaznim jaknama, već i prijelaznoj boji kose. S novom bojom kose osjećamo se moćnije, poletnije, i čini nam se da bismo mogle osvojiti svijet.

Jesen je idealna za takvu promjenu, a mi smo pronašli boju koja će plijeniti pozornost u narednim mjesecima. Mocha Melt trenutno je jako popularna, a u nastavku vam donosimo sve pojedinosti o istoj.

Mocha Melt savršeno je rješenje za sve koji ne žele ići na tamniju smeđu ili se odvažiti na crvenu boju, već žele zadržati ljetne naglaske.

Također, Mocha Melt je rezervirana za sve brinete koje duboko u sebi žude za plavom kosom. Ili za sve plavuše koje se usude zaroniti u najpopularniju smeđu boje kose, ali se ne žele u potpunosti oprostiti od kultne plavuše.

Ako je ukusna mocha jedan od vaših najdražih napitaka, zašto isti ne biste prenijeli i na svoju kosu.

Ova boja kose apsolutni je savjet za nadolazeću jesen. Mocha Melt kombinira sve što volite u jesen i tijekom ljeta: tamniji tonovi odražavaju sanjivo jesensko raspoloženje, dok vam blistavi naglasci omogućuju da se prepustite ljetnim uspomenama.

Za najbolje rezultate svakako biste trebali zakazati termin kod frizera i zatražiti stručnjaka za tehniku ​​balayage. Ovom tehnikom bojanja naglasak je na gornji dio koji je cjelokupno obojen, a samo prema dnu pojedinačni su pramenovi pravilno obojeni. Linija kose tretira se samo selektivno ako je moguće.

Ovisno o tome koliko je početna točka kose tamna, boja se nanosi dvije do tri nijanse svjetlije tehnikom balayage, tako da krajnji rezultat izgleda sasvim prirodno.

Dakle, vrijeme je da se opustite uz ukusnu mochu i dopustite da vam kakao boja dočara vašu kosu i uvede vas u jesenske dane.