FOTO by adidas.com/us

Moda

Miss nektar ili Miss citrus? Nove adidas Adilette ljepotice nalik su tropskom voću!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2020.

U moru kopija, donosimo originale s kojima ćemo uklizati u ljeto...

Naranče, limuni, grejp, mandarina, ananas, avokado, kumkvat, svako od nas ima svoje omiljeno voće. Ovisno o godišnjem dobu, nekim smo voćkama više skloni kao grožđu ujesen, limunima zimi, jagodama u proljeće, lubenicama i ananasu ljeti.

No posebnu draž definitivno imaju u ljetnim mjesecima. Ponekad nam se čini da bismo čitave dane mogli konzumirati samo tropske favorite prepune vitamina.

Osim što nam daju energiju da satima izdržimo nesnosne vrućine, također nas osvježavaju i svojim nas sastojcima održavaju vitalnima.

Ako nam dopustite, nakon uvoda bismo se odmah prebacili na zaplet i predstavili vam nove adidas Adilette natikače u tropskom ruhu.

U fluorescentnoj žutoj i narančastoj boji prevladavat će užarenim gradskim asfaltom i plažama. Iako je adidas prvenstveno sportski brend već godinama diktira modnim trendovima, a da je u ome veoma uspješan dokaz su influencerice i fashionistice diljem svijeta koje neprestano posežu za njihovim novitetima.

Tropske ljepotice stižu 1. svibnja kao uvertira u suncem okupano razdoblje, a mi se nadamo da će veoma brzo dospjeti na domaće tržište i uljepšati sumorne izloge svojim vibrantnim izdanjem. O njhovoj udobnosti kao i kvaliteti ne moramo puno pričati.

Bez obzira nosili ih na bose noge kombinirajući ih uz profinjenu pedikuru ili biste ih uklopili uz čarape, tu odluku prepuštamo vama.

Cijena chic ljepotica iznosi $45, a za više detalja kliknite na link.