FOTO by House

Moda

Minnie Mouse traper suknja i bijela košulja – outfit za vrući spoj koji privlači poput magneta!

Viktoria Šafranić 14. svibnja 2020.

Što kažete na ovu kombinaciju za date?

U proteklo vrijeme, mnogi su se morali snalaziti na razne načine kako da održe komunikaciju s osobom koju su upoznali netom prije karantene, a koju možda još nisu spremni pozvati u svoj dom.

Zahvaljujući tehnologiji, danas je moguće gotovo sve pa su mnogi odlučili biti kreativni i organizirati večeru preko video poziva. Neki su se čak dosjetili da bi boljoj polovici na spoj mogli donijeti i cvijeće ili neki simboličan poklon te tako još više rasplamsati strasti.

No ipak ništa ne može zamijeniti fizički kontakt, onaj osjećaj kada nas voljena osoba zagrli zaista je neprocjenjiv i svi golupčići zasigurno su u ovom razdoblju odbrojavali dane i sate kada će se ponovno susresti.

Od ovog tjedna mnogi su dobili tu priliku da se nađu na kavi ili na večeri, a samim time i motivaciju za sređivanjem kako bi zablistali u najboljem mogućem izdanju.

Mi smo pronašli jednu cool odjevnu kombinaciju koja je istodobno romantična i privlačna. Na službenoj stranici brenda House pojavila se traper suknja čija je cijena 199,00 kuna. Još uvijek nije dostupna, no ‘coming soon’ dovoljno govori o tome da stiže za koji dan. Posebnom je čini simpatična Minnie Mouse koja izgleda veoma veselo dok pokriva oči svojom originalnom mašnom.

Uz nju najbolje pristaju odjevni komadi bijele boje, a ima li ljepšeg od onog kojeg krase neponovljive Disney ikona. Ova kratka košulja na vezanje zapalit će atmosferu gdje god se nalazili, stoga ne oklijevajte naručiti je po cijeni od 149,00 kuna.

Zapravo, to je njezina standardna cijena, a trenutno je na popustu od 20% uz kod HOUSE20HR kao i većina njihovih artikala.