FOTO by Disney

Dekor

Minnie i Mickey Mouse u najsvečanijem božićnom ruhu!

Viktoria Mikulić 20. listopada 2022.

Plišane igračke koje će svojim prisustvom uveličati naše blagdane!

Mickey i Minnie Mouse obilježili su naše djetinjstvo. Ovi kultni cartoon likovi uveseljavali su nas još kao djecu, a nisu prestali ni sada kada smo odrasle osobe. Njihova pojava u sekundi nam izmami osmijeh na licu i popravi raspoloženje.

Svaki Disney fanatik ima barem nekoliko primjeraka u svom domu s motivima ovog famoznog para, neovisno o tome jesu li to odjevni komadi, home dekor, modni dodaci ili plišane igračke. Ususret najsvečanijem razdoblju u godini, Disney je svoj web shop popunio čarobnim novitetima kojima je nemoguće odoljeti.

Disney plišane igračke za Božić u Mickey i Minnie Mouse ruhu!

Za prvi članak o Disney stvarčicama, a bit će ih mnogo u nadolazećim tjednima, odabrali smo plišane junake – točnije Mickey i Minnie Mouse koji su zablistali u blagdanskom izdanju.

mickey i minnie mouse

Odjeveni u crvenu odjeću, savršeno će se uklopiti u svaki dom ukrašen božićnim rekvizitima. Dok Mickey ima hoodicu i kapicu s coflekom, Minnie krasi prepoznatljiva mašnica kao i krzneni kompletić koji otapa srca. Ovi preslatki primjerci idealan su poklon za Božić, kako za naše najmlađe tako i za svu onu „djecu u duši“ koje će zauvijek smatrati da je igra ono što nas uistinu čini sretnima.

Za sve koji obožavaju Mickey i Minnie Mouse, ove plišane igračke možete pronaći na shopdisney.co/uk!