FOTO by Disney

Dekor

Disney plišane igračke za Valentinovo u Mickey i Minnie Mouse ruhu!

Viktoria Mikulić 28. siječnja 2022.

Tko se ne bi zaljubio u najzaljubljeniji par?

Iako bismo ljubav trebali pokazivati svaki dan, Valentinovo je idealna prilika da se podsjetimo koliko je lijepo nekoga voljeti. Svatko od nas u svom životu ima berem jednu osobu koja mu je uzor, kojoj se divi i za koju bi dao sve na svijetu.

Ta osoba nam apsolutno uvijek uspije izmamiti osmijeh na licu, čak i u najtežim trenucima.

Ponekad se pitamo kako nas uvijek trpi, pažljivo sluša i daje nam najbolje savjete te razmišljamo na koji način joj barem malo vratiti za sve što čini za nas. Počnite od djetinjstva i likova koje smo svi najviše voljeli…

Mickey i Minnie Mouse su toliko slatki da bi se svatko razveselio kada biste mu uručili poklon s njihovim licima. Ovaj šarmantan par plijeni pažnju na modnim dodacima, odjevnim komadima, lego kockama, no ipak nam ostaju najdraži u plišanom izdanju.

Disney je upravo lansirao dvije mekane igračke koje su spremne da nekome uljepšaju Valentinovo. Čak i ako vi niste uvijek blizu i ne možete pružiti zagrljaj toj važnoj osobi, uz ove plišance druga će se strana osjećati sigurno i sretno u svakom trenutku.

Mickey Mouse izgleda potpuno spreman za spoj sa svojom dragom u verziji ove mekane plišane igračke! Odjeven u elegantne hlače i košulju, zajedno s leptir-mašnom i šeširom, ova slatka igračka zasigurno će biti izvrstan dar za nekoga posebnog.

Iako Mickey već dovoljno šarmira, njegova bolja polovica još više ostavlja bez daha u ovoj preslatkoj bež-crvenoj haljinici upotpunjenoj srcima, krznenom prsluku i mašnom.

Više detalja o istima potražite na LINKU!