Modni dodaci

MiniMi – minimalistički nakit prožet bezvremenskom elegancijom!

Viktoria Mikulić 18. studenoga 2017.

Ogrlice, naušnice i prstenje sačinjeno od bakra i mesinga uistinu su nešto originalno!

Minimalistički nakit – 30- godišnja Osječanka Mirta Primorac još od malenih nogu naučila je mnogo toga o nakitu jer se njezina cijela obitelj oduvijek bavi izradom i prodajom nakita. Kroz odrastanje uvijek je pomagala u obiteljskom poslu te se tako u potpunosti upoznala s ručnim radom.

2007. godine preselila se u Zagreb te odlučila studirati talijanistiku i fonetiku na Filozofskom fakultetu, no ljubav prema izradi nakita ipak je prevladala. Prije tri godine upisala je tečaj za oblikovateljicu suvremenog nakita na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, a sve ostalo je povijest.

Od 2015. godine bavi se izradom nakita kroz tehnike i vještine koje je stekla na tečaju. Tada je pokrenula i vlastiti brend pod nazivom MiniMi. Ime je nastalo kao skraćenica riječi minimalizam i prva dva slova njezina imena.Budući da je njezin nakit upravo takav – jednostavan i elegantan – ovo ime ga savršeno opisuje.

Drage naše, do Valentinova vas darujemo popustom od 10% te besplatnom poštarinom unutar Hrvatske…prava prilika da si nešto poklonite. 🙂 <3 #minimijewelry

Gepostet von MiniMi am Freitag, 27. Januar 2017

U jedinstvenoj ponudi brenda MiniMi možete pronaći naušnice i prstenje koje dizajnerica najčešće izrađuje jer su to ujedno i njezina dva omiljena modna dodatka. No, također, tu je i bogat asortiman raznovrsnih ogrlica.

Minimalistički nakit

Tijekom izrade prstenja naglasak se stavlja na krupnije, ali jednostavne komade uglavnom od mesinga ili bakra. Kod izrade naušnica, ova kreativka poigrava se bojama i to na takav način da krajnji proizvod bude jednobojan ili barem s naglaskom na jednu boju kako bi se što lakše mogao kombinirati uz razne odjevne kombinacije. Neiscrpnu inspiraciju, kako sama dizajnerica kaže, pronalazi upravo u kombinaciji boja i geometrijskih oblika.

Minimalistički nakit

MiniMi je namijenjen ženama koje bi svoj stil opisale kao jedinstven, elegantan i jednostavan, a do sada su MiniMi prepoznali i poneki muškarci.

Plan je obogatiti ponudu, tako da se kupcima ponude još neke inovativnije tehnike u izradi nakita. Iako se za sada ovaj poseban nakit može naručiti samo putem društvenih mreža, dugoročni cilj je plasirati ga u lokalne dućane čija je specijalnost ručni rad. Minimalistički nakit

Minimalistički nakit

Svatko bi trebao imati barem jedan ovakav dragocjen komad nakita kod kuće. Mišljenja smo da se ovako nešto uistinu ne viđa svaki dan i iako možda nije trendovski nakit, upravo ta bezvremenska elegancija u potpunosti ga čini originalnim. Minimalistički nakit

 

Za detaljnije informacije o ovom unikatnom brendu, posjetite njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

 

#minimalistička IGRA DARIVANJA

U suradnji s MiniMi, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnim okruglim naušnicama od mesinga. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica okruglih naušnica od mesinga je Kristina Milić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Minimalistički nakit