FOTO by Zara HOME

Dekor

Minimalističko božićno drvce s LED svjetlima za one koji teže modernom izgledu doma!

Daria Lovrić 15. studenoga 2023.

Savršena alternativa pravom, tradicionalnom boru...

Unatoč čvrstom pridržavanju tradicije prilikom blagdanskog uređenja naših domova, povremeno je korisno eksperimentirati s nečim potpuno novim. U današnjem digitalnom dobu, gdje društvene mreže obiluju inovativnim idejama, lako je prigrliti kreativne zamisli i primijeniti ih u vlastitom prostoru.

Zara HOME božićno drvce

Jedna od takvih inspiracija je minimalističko božićno drvce, savršeno za one s ograničenim prostorom, one koji izbjegavaju kič i teže modernom izgledu u svom domu.

Ako vas privlači minimalizam i zagovarate načelo “manje je više”, sigurno će vas zanimati božićno drvce koje smo pronašli unutar asortimana Zara HOME.

Božićno drvce za sve ljubitelje minimalističkog nordijskog stila!

Ono što je posebno kod ovog drvca je to što ne stvara nered od iglica, ne treba ga dodatno ukrašavati i uklapa se u svaki interijer.

Efektno božićno drvce ukrašeno je LED svjetlima na vršcima grana i dolazi s postoljem kvadratnog oblika. Sve što trebate je izabrati mjesto u kući, postaviti ga i uključiti u struju.

Zara HOME božićno drvce 1

Nema više čišćenja iglica, te dekoriranja koje traje satima. Naravno, nitko vam ne brani da ga ipak ukrasite pokojom mašnom ili kuglicom kako ne biste izgubiti duh Božića.

Iako je minimalističkog dizajna, ovo drvce visoko je 180, široko 80 cm, a lampice su gusto raspoređene stoga izgleda dosta bogato i raskošno.

Ako ste ove sezone spremni eksperimentirati, svoj primjerak po cijeni od 169 € škicnite putem Zara home web trgovine.