FOTO by IKEA

Dekor

IKEA lansirala zidno božićno drvce za sve ljubitelje minimalističkog nordijskog stila!

Daria Lovrić 25. listopada 2023.

Savršena alternativa pravom, tradicionalnom boru...

Iako još nije službeno započela sezona ukrašavanja domova, nije na odmet biti spreman. Prosinac donosi gužve u shopping centrima i nestašicu u web trgovinama.

Ikea zidno božićno drvce 1
Ikea zidno božićno drvce – 10,60€

Zasigurno vam je poznata situacija u kojoj ste mjesecima maštali o nečemu, bilo da je riječ o odjevnom komadu ili dekoracijama za dom.

Ipak, iz nekog razloga niste proizvod kupili na vrijeme i kada ste se konačno odlučili za kupnju, više ga nije bilo. Kako biste izbjegli bespotreban pritisak, gužve i mogućnost ostanka bez željenog proizvoda, vrijeme je da već danas krenete u nabavku.

Ikea zidno božićno drvce 2

Znamo da ne postoji ništa ljepše od pravog, zelenog i tradicionalnog bora kojeg ukrašavamo na Badnjak. On u naše domove donosi poseban ugođaj, toplinu i miris koji iščekujemo cijele godine.

Ipak, neki od nas nemaju tu mogućnost. Možda vam je stan premali, ne da vam se čistiti iglice ili naprosto ove godine želite promjenu.

Ikea ima savršenu alternativu za vas. Popularni brend proizvoda za dom lansirao je efektno zidno drvce od bambusa.

Vjerujemo da ste ovakva drvca već duži period viđali na društvenim mrežama. Minimalistički nordijski stil popularan je već neko vrijeme, a čini se da ni ovog Božića ne izlazi iz mode.

Kupnja ovog Božićnog drvca ima mnoštvo pozitivnih strana. Za početak, možete ga okititi i mjesec dana prije Božića, ne zauzima puno prostora i možete ga dekorirati vrlo jednostavno, a možete si i dati oduška jer njegov jednostavan dizajn podržava mnoštvo dekoracija bez da narušava elegantan minimalizam u vašem prostoru.

Ako niste sigurni na koji ga način ukrasiti, inspiraciju možete pronaći na društvenim mrežama, a svoj primjerak naručiti putem IKEA web trgovine.