FOTO by Adidas

Moda

Minimalistički dizajn adidas Superstar tenisica poziva na proslavu ljubavi!

Krešimir Šustić 19. siječnja 2021.

Prišiveno srce uz koje ćemo se svakog dana osjećati zaljubljeno

Budući da se laganim koracima približavamo drugom mjesecu u godini – veljači, brendovi su u svoje ponude počeli uvrštavati stvarčice koje će nam uljepšati nadolazeći Dan zaljubljenih.

Posljednjih nekoliko godina smo svjedoci velikom porastu kupovanja poklona za Valentinovo, kao i brojnim komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka koji su obogaćeni motivima ljubavi.

Izlozi nekih trgovina već vrve od pidžama, papuča i ostalih preslatkih predmeta uz koje će i naše modne kombinacije zablistati u zaljubljenom štihu.

Iako zbog pandemije nećemo imati prilike otići na romantičnu večeru s pogledom, posebnu atmosferu ćemo preseliti u privatnost naših domova i svejedno se srediti.

Osim fancy i zavodljivih haljina, jednako dobro možemo izgledati i u casual kombinacijama s nekoliko upečatljivih detalja koji će naše outfite učiniti atraktivnima.

Dobra je vijest da smo pronašli jedan takav primjerak koji dolazi s potpisom adidasa, točnije Superstar model tenisica koji će nam omogućiti da svaki dan u godini širimo ljubav.

Klasične bijele ljepotice s crnim naglascima i najpoznatije tri crte, ovog su puta poprimile ruho Dana zaljubljenih te su prikladno ukrašene s prišivenim malenim srcem i logom brenda s vanjske strane.

Jednostavne su za kombiniranje, neovisno spojimo li ih uz traperice, trenirku, suknju ili lepršavu haljinu za casual kombinacije s dozom sportske elegancije.

Njihov je izlazak najavljen za 1. veljače, a nadamo se kako ćemo ih ubrzo ugledati i u izlozima trgovina diljem Lijepe naše.