FOTO by Sinsay

Moda

Mini haljina u tri blage nijanse za samo 119,90 kuna

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Za vruće ljetne dane koji nas uskoro očekuju!

Ponekad tokom ljetnih mjeseci, temperature znaju naglo skočiti i donijeti nam toplinski val za vrijeme kojeg je najbolje ne izlaziti iz kuće, ali u izvanrednim situacijama poput onih kao što je odlazak na kavu s frendicom, teško je misliti na visoke stupnjeve.

Tada je baš teško pronaći pravi komad odjeće u kojem se nećemo znojiti i osjećati izmoreno, a u isto vrijeme izgledati trendi i moderno, no u današnje doba ništa nije nemoguće.

Lagani i prozračni materijali koji se nalaze na policama omiljenih trgovina pružaju nam osjećaj svježine i ugode na svakom koraku, pa tako bez problema možemo nastavljati sa svojim aktivnostima.

Među mnogobrojnim artiklima, pronašli smo jedan mini model haljine koji nam dolazi u tri neodoljive blage nijanse, te ga krase pufasti rukavi i gumbi smješteni po sredini prednje strane.

Možemo je nositi na dva načina, s podignutim rukavima i u popularnoj shoulder-off varijanti, koja stvara pravi ljetni đir u našem look-u.

Spaja se s niskim modelom sandala, platnenim tenisicama, natikačama ili upečatljivim i šarenim espadrillama s kojima čini tropsku čaroliju koja nam je svima potrebna u mjesecima ispred nas.

Kao da je stvorena da u njoj izađemo na kavu s frendicom kako bi nam ispričali bitne novosti, a dobro dođe i za ugodne večernje šetnjice ukoliko vam se preko dana ne da ništa osim ležati ispod klime.

Po super povoljnoj cijeni od samo 119,90 kuna, možete je nabaviti na LINKU.