Moda

Mini adidas ruksaci u živim bojama spremni su za proljeće

admin 12. veljače 2021.

Jedini problem je kako u rapsodiji boja odabrati onaj najljepši

Iako nas je prošlog tjedna iznenadilo lijepo vrijeme zima je ipak pokazala da vlada veljačom i stavila sunčane dane na stand by.

Ako je vjerovati prognozi morat ćemo se još malo strpjeti do dolaska proljeća, a onda je vrijeme da počnemo uživati u španciranjima, kavicama i ostalim aktivnostima koje nas vesele.

Mini ruksak jedan je od must have modnih dodataka koji osim pohrane vaših stvari može utjecati i na vaš outfit. Ako ćemo biti objektivni adidas ruksaci već su pokazali da su dostojni zadatka, a kolekcija koja je predstavljena za ovu proljetnu sezonu dovoljan je argument za sve navedeno.

Crna, maslinasta, ružičasta, crvena i mint samo su neke od paleta boja koje smo pronašli i sigurni smo da već imate svog favorita. Ovi ruksaci još su jedan dokaz da je manje više i da uživamo u modnom minimalizmu koji dolazi iz adidas kreativne radionice.

Osim boje, ruksaci su dostupni s dvije vrste logotipova, a na vama je da izaberete između adidas trolista ili klasične tri crte.

Kako ne bismo samo pričali o dizajnu treba spomenuti da se radi o kvalitetnom i vodootpornom ruksaku koji će čuvati sve pohranjeno u njemu.

Na službenoj adidas stranici možete pronaći ove mini ljepotane, a cijena za pojedini iznosi prihvatljivih 30$.