FOTO by Instagram @ann_nail26 / @pazasia_nails / @holliebarkernailartist

Ljepota

Midnight Blue – zadivljujuća manikura koja podsjeća na zvjezdanu noć!

Viktoria Mikulić 22. prosinca 2023.

Nokti u tamno plavoj nijansi posebno su rezervirani za blagdane!

Ima nas sanjara koji svaku večer uporno gledamo u nebo i brojimo zvijezde. I čak kada se ne nazire nijedna, mi imamo dovoljno bujnu maštu da ih zamislimo.

Isto tako i u realnom životu, iako nije sve tako bajno i naravno da na svijet ne možemo uvijek gledati ružičastim naočalama, ipak se trudimo ostati pozitivni, jer sanjarenje ne samo da nam podiže raspoloženje, već uistinu svijet čini boljim mjestom.

Što se tiče naše malenkosti, ono što nas posebno usrećuje su uredni i njegovani nokti, koji su ujedno i odraz naše higijene i karaktera. Uz osmijeh, mi žene većinom prvo što primijetimo na nekoj osobi, definitivno su kosa i nokti.

U potrazi za savršenom manikurom koju ćemo nositi kroz blagdanske dane, naišli smo na tamno plave nokte u mnoštvo različitih varijanti. Nalik zvjezdanoj noći, ova manikura izgledat će beskrajno lijepo na vašim noktima, a također će se uklopiti uz svaki dnevni i večernji look.

Od klasične tamno plave boje sa sjajnim premazom, do mat lakiranih noktiju s božićnim motivima, izdvojili smo one kojima zaista nijedna pripadnica nježnijeg spola ne bi rekla NE.

Nadamo se da će vas ove Instagram ideje inspirirati da je i sami isprobate u adventskom razdoblju: