FOTO by Instagram

Ljepota

Midnight blue nails besprijekorna je nijansa koju biramo za hladnije doba!

Antonija Andabak 18. siječnja 2021.

Duboka nijansa plave savršena je alternativa klasičnoj crnoj

Jedan od jednostavnijih beauty tretmana vezan je uz nokte…iskreno, što je više easy going od lakiranja noktiju? Tretman je, bilo da ga radite sami ili u salonu, ugodan, relativno brz i iskreno, ako vam se ne sviđa boja, uvijek je možete zamijeniti ili ostaviti nokte u prirodnom izgledu, bitno je jedino pripaziti da izgledaju uredno.

Ipak, ako volite malo koketirati s bojama, osobito sezonskim kada se nose ili zagasiti tonovi, tamne nijanse ili pak kontrastni minimalizam, imamo ideju kako nokte učiniti zanimljivim u zimskom razdoblju….upoznajte midnight blue nails! Nepogrešiva, nimalo dosadna, tamna nijansa koja će s trona svrgnuti klasičnu crnu boju!

Bogata, tamna ali istodobno razigrana, čini savršenu podlogu za željene uzorke, a s obzirom na to da je ovih dana snijeg zabijelio naš krajolik, mnoge se pripadnice ljepšeg spola odlučuju na zimski uzorak s pahuljama i cirkončićima u sivoj nijansi.

Midnight blue nijansa također čini savršen start za gradacijski nail art, gdje će se vidjeti sva raskoš plave nijanse.

Bilo da se odlučite na sjajni lak ili onaj mat, pripremite nokte na lakiranje tamnom nijansom tako što ćete ih lijepo oblikovati, potisnuti kožicu oko noktiju, nanijeti podlak, zatim tamnu nijansu plave, te nadlak kako bi isti duže trajao.

Za dugotrajnije rezultate, odlučite se na trajni lak pri kojem nema više bojazni od oštećenja noktiju, a isti će izgledati uredno i do tri tjedna! Nokte ukrasite nakitom – popularnim prstenima u zlatnoj boji koja čini zanimljiv kontrast midnight blue nail artu! Evo kako to izgleda!