FOTO by Mohito

Moda

Mickeymanija zavladala Mohito policama! Trk u shopping!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2022.

Spremni za jesen u Mickey Mouse ruhu!

U prvim danima rujna, pokušali smo složiti popis stvarčica koje su nam potrebne u narednoj sezoni. Neke od njih će poslužiti od prošle godine, kao što su baloner ili kožna jakna koje ne mijenjamo baš svake godine, te gležnjače koje nikada ne izlaze iz mode.

mohito mickey mouse

Naravno, ipak poželimo i nešto novo, poput bijele košulje, traperica ili nekih elegantnih hlača, pulovera i slično. Prvenstveno, pokušavamo nabaviti ono što nam je zaista potrebno za svakodnevno odijevanje i znamo da  ovim klasicima nećemo pogriješiti.

mohito mickey mouse

Mohito lansirao Mickey Mouse jesenske novitete!

Ipak, nakon što smo ugledali ove Mickey Mouse odjevne predmete s potpisom Mohita, naša lista prioriteta se definitivno mijenja! Jednostavno im ne možemo odoljeti i moramo barem jedan od ovih noviteta imati u svom ormaru. Za oko nam je najviše zapela midi haljina koja će se idealno stopiti s visokim kožnim čizmama.

mohito mickey mouse

Mickey Mouse kolekcija uvertira je u jesenske dane!

Tu je i opuštena pulover haljina crne boje rezervirana za sve naše ležerne trenutke, kojoj dodatnu slatkoću daje omiljeni cartoon lik.

Nadalje, pronašli smo mekani pulover kao i preslatke košulje u Mickey Mouse izdanju, koje će razvedriti i najtmurnije dane.

mohito mickey mouse

Ako i vi želite nositi novu Mickey Mouse kolekciju odjevnih komada, zavirite u poslovnice Mohita ili njihovu online trgovinu. Bez obzira što je riječ o medenim novitetima, to ne znači a neke od njih ne možete nositi za posao, sastanak i slično.

mohito mickey mouse

Preko haljine ili košulja nabacite jednostavan crni sako i odat ćete jednako ozbiljan dojam, a pritom ćete se osjećati ljepše i ugodnije.