Moda

Mickey Mouse ruksak iz Primarka san je snova svih Disney fanova!

Mia Vodopija 02. studenoga 2021.

Primark nas nikada nije iznevjerio

Za sve vas koji volite nositi nekoliko dodatnih stvarčica sa sobom (koje obično ne stanu u torbu), ruksaci su prava opcija.

Praktični, jednostavni i estetski privlačni, oni predstavljaju najbolje od modnih dodataka, a pogotovo ako su u boji koja nam paše uz sve i s printom kojeg volimo.

S obzirom na to da smo prošli tjedan bili u Primarku, pronašli smo fenomenalan Mickey Mouse i Minnie Mouse crni ruksak s rose gold detaljima. Simpatični par mišića nikad ne silazi s odjevnih komada i modnih dodatka brojnih brendova.

Mickey je na modnoj sceni uvijek IN, te je postao svojevrsni klasik među printevima. Ako Mickey ili Minnie još uvijek nemate u svome ormaru, toplo vam savjetujemo – brzo ih nabavite! Ili se jednostavno okušajte u našim igrama darivanja koje kreću sutra na Facebooku i Instagramu.

Ovaj crni Disney ruksak s rose gold detaljima obožavamo kombinirati uz traper hlače, još uvijek popularne mom’s jeans modele ili pak one uske, kao i pletene majice i džempere dugih rukava.

Sivi dugi kaput uz bordo ili tamno zelene gležnjače dobra su baza za sve vaše modne dodatke, pa tako i ovaj Primarkov ruksak.

Možete ga lako uklopiti u svoj dnevni styling, no uz malo mašte može savršeno funkcionirati i u večernjim situacijama (ne onim svečanim, već casual pićima s prijateljicama ili na spoju s vašim partnerom).

Ovaj odlični ruksak možete nabaviti po cijeni od 16€ u popularnom Primarku za sebe ili kao poklon vašoj prijateljici, kolegici, kumi ili pak kćeri!