FOTO by H&M

Moda

Mickey Mouse kišobrani uz koje se nećete bojati kiše

Mia Vodopija 20. kolovoza 2021.

Zbog ovih malih remek-djela veselit ćete se čak i nadolazećoj jesenskoj kiši...

Jesenski pljuskovi nam se prišuljaju kad ih najmanje očekujemo, stoga je važno imati barem jedan fini, stilizirani kišobran pri ruci kako nas ovo prijelazno vrijeme ne bi prevarilo.

Proizvođači kišobrana se uglavnom fokusiraju na funkciju zaštite i zaboravljaju da kišobran može biti odličan modni dodatak. Upravo zbog toga, što se kišobranima ne daje estetska vrijednost, mnogi ljudi stalno zaboravljaju svoj kišobran. Monokromatski sivi, crni ili smeđi kišobrani vjerojatno neće zagolicati vašu maštu, oni su nažalost nezanimljivi predmeti.

Na sreću, nije sve izgubljeno! Uz nove ideje i dizajne, kišobrani su napokon dočekali svoje vrijeme. Kišobrani više nisu ružno pače modnog svijeta, a zbog ovih malih remek-djela veselit ćete se čak i nadolazećoj jesenskoj kiši.

9.99 £

Tko se ne bi veselio koristiti kišobran kada je Mickey Mouse na njemu? Najpoznatiji miš na svijetu ove je godine proslavio svoj 93. rođendan. Njegov zarazni zvižduk zabavlja generacije mališana, a nestašluci uče vrijednim životnim lekcijama.

9.99 £

Mickey je danas jedan od najpoznatijih animiranih likova svih vremena, prepoznatljiviji čak i od Djeda Božićnjaka, a život mu je udahnuo legendarni Walt Disney.

39.99 $

Stoga možemo sa sigurnošću reći da ćete i vi, uz Mickey Mouse modne dodatke, postati pravi zaljubljenici u kišobrane.

9.99 £

H&M prozirni kišobran možete naručiti ovdje, a H&M crni kišobran možete nabaviti putem ovog linka.

Disney Mickey Mouse kišobran možete naučiti putem Disney stranice.

Jedno je sigurno – uz ove Mickey Mouse kišobrane nećete pokisnuti, a izgledat ćete stylish!