FOTO by Instagram @chiara.catalano.cc

Moda

Mickey Mouse i Snoopy sakoi pravo su umjetničko djelo!

Viktoria Mikulić 29. ožujka 2024.

Kada se kreativna i umjetnička duša umiješa u modu, rezultat je zapanjujuć!

Potječući iz obitelji umjetnika – njezin je djed bio najveći predstavnik sicilijanske umjetnosti u 20. stoljeću, a njezin je otac osnivač prve umjetničke galerije u Palermu – Chiara Catalano posvećena je kreativnom svijetu ne samo nasljeđem, već i svojom voljom.

Umjetnost je izabrala nju, ali i ona je izabrala umjetnost. Arhitektica po obrazovanju, Chiara je talijanska umjetnica čiji je revolucionarni rad uhvaćen na platnima od tkanine, u odjevnim predmetima kojima vjerno želi dati drugi život zadržavajući dio njihovih identiteta. U svakom od njih stvara pažljivo promišljen dizajn, dok u drugima impulzivnost postavlja pravila.

Chiara Catalano dizajnira moderne i nosive umjetnine. Njezini ručno oslikani baloneri, jakne, suknje, sakoi i drugi odjevni komadi dolaze s otkačenim dizajnom kultnih likova poput Mickeyja Mousea, Snoopyja i Peanutsa…

S prvim proljetnim danima, kada je vremenska prognoza još uvijek promjenjiva, posežemo za slojevitom garderobom. Jedan od naših najdražih odjevnih predmeta definitivno je sako koji možemo stilizirati na bezbroj načina, uz traperice i suknje, uz haljine i kombinezone.

Sako je izvrstan u brojnim prilikama, od dnevnih do večernjih izlazaka, kao i za svečanosti i poslovne prilike. Ako ste u potrazi za stylish sakoom, ova kreativna duša ima najposebniji asortiman s motivima Mickeya, Snoopyja i slično, a narudžbe prima putem svog Instagram profila chiara.catalano.cc. Sakoe možete pronaći u raznim bojama poput bijele, bež, crne…

U nastavku pogledajte njezine novitete za proljetne dane koji su rezervirani za sve koji vole biti primijećeni i istaknuti se iz mase: