FOTO by Desigual

Moda

Mickey Mouse hoodie garantiraju stylish kombinaciju čak i kada ih kombinirate s haljinama!  

Antonija Andabak 02. studenoga 2020.

Udobne majice s kapuljačom više nisu rezervirane samo za sportska izdanja!

Odavno smo naučili da moda svoje granice pomiče sa svakom novom sezonom i svakom lansiranom kolekcijom. Trendovi koji se nameću nerijetko su dobro prihvaćeni među populacijom koja preferira koketiranje različitih stilova koji u svom naizgled nespojivom obliku izgledaju fenomenalno.

Jedan od odjevnih komada koji su ove sezone zasjali na tron najtraženijih cozy komada definitivno su majice s kapuljačom. One su idealan izbor za svakodnevno nošenje jer su prije svega veoma udobne i tople, a mnogi krojevi hudica danas mogu nositi i u sređenijim varijantama.

Pri tome mislimo da veoma chic i zanimljivo izgledaju u kombinaciji sa suknjama ili kako ih mnoge fashionistice ove sezone spajaju s haljinama romantičnog kroja, bogatih volanima, čipkicom i drugom uzorcima. U takom izdanju ćete visoki high fashion look postići biker čizmama i jaknom u istom stilu, a kako hudice vežu na sebe sportski stil, ništa neobično nije na noge obuti i tenisice!

Mickey Mouse crna majica s kapuljačom- 90,97$
Mickey Mouse crna majica s kapuljačom- 90,97$

Na tržištu ima pregršt hudica i sigurni smo da u svom ormaru posjedujete nekoliko komada istih, no mi smo se ovaj put orijentirali na jednostavne, a opet upečatljive hudice iz Desigual jesenske kolekcije.

Mickey Mouse siva majica s kapuljačom – 90,97$
Mickey Mouse Siva majica s kapuljačom – 90,97$

Iste na sebi imaju sprijeda i na leđima isprintan lik Mickey Mousea i to u velikom formatu kako bi jednobojne majice s kapuljačom dobile zanimljivu notu, a dolaze u dvije boje, crnoj i sivoj. Lagano su crop kroja, a trenutno se nalaze na sniženju te ih možete naručiti za otprilike 90€.

Ako vam je cijena previsoka, uskoro stiže drugi val sniženja kada bi ove udobne majice mogle biti vaše za puno povoljniji iznos!