FOTO by Zara HOME

Dekor

Mickey Mouse home kolekcija za najmlađe najslađi je dekor koji smo vidjeli u posljednje vrijeme!

Daria Lovrić 10. siječnja 2024.

Disney noviteti slatkoća su na kvadrat!

Disney likovi bili su naši omiljeni suputnici za vrijeme odrastanja, a ljubav prema njima prenijeli smo i na našu djecu. Mickey Mouse i njegova vesela ekipa jedni su od najpopularnijih Disney likova koji postoje i nema osobe koja ih ne voli.

Mickey Mouse ručnik – 10,99 €

To su prepoznali i popularni brendovi koji nas svake sezone iznova uveseljavaju svojim kolekcijama s preslatkim motivima crtanih junaka. Dok nerijetko stylish modne komade s likom Mickeyja Mousea priuštimo sebi, naše mini verzije zaslužuju samo najbolje za svoje spavaće sobe.

Mickey Mouse jastučnica – 8,99 €
Mickey Mouse jastučnica – 19,99 €

Mickey Mouse je glavni akter nove Zara HOME kolekcije!

Unutar nove Zara HOME kolekcije pronašli smo pregršt noviteta s Mickey Mouse detaljima.

Mickey Mouse deka – 21,99 €

Bogat i raskošan asortiman sastoji se od širokog izbora dekora poput ukrasnih jastučića, navlaka za jastuke, ručnika i posteljine u bijeloj boji ukrašene šarenim, ali decentnim Mickey i Minnie detaljima.

Mickey Mouse navlaka za poplun – 29,99 €

Osim tekstilnog dekora u novoj kolekciji pronaći ćete i druge stvarčice za dom poput kupaonskog seta, uz koji će pranje rukica poslije igre ili zubi prije spavanja, biti puno zabavnije aktivnosti.

Mickey Mouse posuda za četkice za zube – 12,99 €
Mickey Mouse posuda za sapun – 8,99 €

Ipak, naš favorit je Mickey Mouse snježna kugla s likom razigranog Mickeyja odjevenog u mađioničara. Umjesto snijega, magičan touch kugli daju zlatne šljokice. Ova kugla oduševit će svakog malog znatiželjnika i potaknuti ga na maštanje.

Mickey Mouse dječja snježna kugla – 21,99 € 

Ako ste u potrazi za neodoljivim novitetima koji će oplemeniti dječju sobu, cijelu ponudu škicnite putem Zara HOME web trgovine i izmamite osmijeh na lice svojim mališanima.