FOTO by Zara HOME

Elegant

Mickey Mouse je glavni akter nove Zara HOME kolekcije!

Daria Lovrić 17. siječnja 2023.

Ako ste u potrazi za novitetima koji će oduševiti vaše najmlađe, Zara HOME ima sve što vam treba...

Disney junake obožavaju svi, od onih najmlađih do onih najstarijih. Svi smo odrasli uz omiljene crtane likove i uvijek se iznova veselimo novitetima s njihovim motivima. Poznati brendovi iz svijeta mode, ali i home dekora prepoznali su Disney opsesiju i u svoje kolekcije često uvrštavaju božanstvene primjerke s veselim likovima.

Mickey Mouse girlanda – 19,99 €

Mickey Mouse kolekcija koja nas neizmjerno veseli!

Ovog puta je Zara HOME lansirala predivnu kids kolekciju koja vrvi artiklima s motivima razigranog Mickey Mousea. Unutar asortimana pronaći ćete posteljinu s Mickey Mouse motivima i njegove vesele ekipe i druge artikle od tekstila poput jastučnica, tepiha, navlaka za poplun, jastuka i dječje odjeće.

Mickey Mouse jastuk – 18,99 €

Kako bi potaknuli dječju kreativnost, Zara HOME je u svoju kolekciju uvrstila i pernicu, voštane bojice, knjigu i mnoge druge stvarčice za igru.

Mickey Mouse budilica – 29,99 €

Nas favorit su visokokvalitetne društvene igre „Domino“ i „Čovječe ne ljuti se“ u Mickey Mouse izdanju. Ploča za igru i figurice napravljene su od drveta, a krase ih likovi veselog mišića.

Mickey Mouse igra “Domino” – 18,99 €

U društvenim igrama uživat ćete i vi i vaši najmlađi i idealan su način za provesti kišovitu i tmurnu večer s obitelji.

Mickey Mouse igra “Čovječe ne ljuti se” – 29,99 €

Ako je i vas očarala Mickey Mouse kolekcija za dom, škicnite unutar Zara HOME web trgovine, a u nastavku pogledajte naše favorite s cijenama.