FOTO by Sinsay

Moda

Mickey Mouse bijele starke od 119,90 kuna za sunčani vikend pred nama!

Viktoria Šafranić 02. veljače 2021.

Pozdrav suncu!

Do proljeća nas dijeli nešto više od 6 tjedana, no gledajući vremensku prognozu u narednim danima, imamo osjećaj kao da smo već uplovili u to bezbrižno godišnje doba.

To naravno ne znači da već sada možemo presložiti ormar i dodati mu dašak proljetne garderobe, no ipak nam nitko ne brani da počnemo razmišljati o odjevnim kombinacijama za sunčane dane.

Kada pomislimo na odjeću za proljeće, prvo što nam padne na um su bijele majice s kratkim rukavima i tenisice. U njima ne samo da se osjećamo naugodnije, već su praktične za sve dnevne prilike.

U Sinsayu smo upravo naišli na bijele starke, koje su stvorene za za ležeran look. Naizgled obične, no ipak upečatljive, zahvaljujući kultnom Disney liku.

Mickey Mouse je svoju ulogu pronašao i na novom modelu, ovog puta s bočne strane gdje dolazi u tri varijante. Također, tu je i nezaobilazan potpis, odnosno natpis koji označava njegov pozdrav – xoxo, mickey!

Ne znamo koliko često kupujete tenisice, no sigurni smo da kod kuće imate barem jedne u bijeloj boji. Ako svake sezone nabavljate novi model, onda će vas razveseliti cijena Sinsay primjerka od 119,90 kuna.

Ne možemo vam obećati da su iznimno kvalitetne jer ih nismo isprobali, no da će poslužiti kroz čitavu godinu, nema dileme.

Iako još nije vrijeme za kratku odjeću, nitko vam ne može zabraniti da ove starke nosite već za vikend, budući da nas očekuje 17 stupnjeva.

Što još reći nego – pozdrav suncu!