FOTO by Bazzar

Moda

Mickey i Minnie ruksaci koje bismo željeli posjedovati u svojim kolekcijama

Krešimir Šustić 06. prosinca 2020.

Pronašli smo savršen poklon za Božić!

Ulaskom u mjesec prosinac polako smo počeli gledati stvarčice koje bismo poklonili našim najmilijima, ali i one koje bismo voljeli na božićno jutro pronaći ispod jelke.

Srećom, brojne online trgovine već su krenule s prvim valom popusta kako bi nam time ipak malo uštedjele novac koji smo čuvali za najljepši dio godine.

Tako neki od nas vole da ih se iznenadi s nečim posebnim, dok drugi otvoreno kažu što im treba, kako bi nam naši najbliži upravo to poklonili.

Tražeći savršene darove, pretraživali smo brojne web shopove na kojima smo ugledali razne zanimljive predmete, no najviše su nas privukli oni na Bazzar online trgovini.

Posebno nas se dojmila kolekcija ruksaka ukrašenih s najpopularnijim Disney likovima, Mickey i Minie Mouseom u koju smo se zaljubili na prvu.

Crni, srebrni i crveni ljepotani dolaze u raznim oblicima, napravljenih od kožnih i mekih materijala s ušima, šljokicama, točkicama i motivima šarmantnog miša i mišice.

Ove upečatljive modne dodatke koji će zasigurno biti primijećeni možemo ukombinirati u casual lookove s trapericama, robusnim gležnjačama i pernatim jaknama, ali i u sportske modne kombinacije.

Svaki od ovog modela možete pronaći na online na LINKU i već sada naručiti kako bi stigao na vrijeme ispod božićnog drvca.