FOTO by Amazon

Dekor

Mickey i Minnie Mouse zvučnici sjajni su suputnici za ljeto i odlazak na plažu!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Odličan dodatak za sve ljubitelje Disney likova i glazbe!

Početak ljeta je uvijek uzbuđujuće vrijeme, pogotovo kada čekate odlazak na godišnji odmor. Iako neki sretnici i ovaj tjedan spajaju neradni dan u produženi vikend, drugi će morati još nekoliko tjedana provesti na radnom mjestu iščekujući godišnji odmor.

Vjerujemo da ste u potrazi za must-have stvarčicama koje će vam dobro doći na plaži poput suncobrana, ručnika i prijenosnog hladnjaka te mnogih drugih. Jedan od obaveznih dodataka je i prijenosni bluetooth zvučnik.

Prijenosni hladnjak i zvučnik neizostavan je dodatak ljetnih partyja!

On vam omogućava da uživate u omiljenoj glazbi bez potrebe za žicama ili dodatnim uređajima gdje god se zaputili. Putem Amazona, pronašli smo preslatke primjerke s likovima Mickeyja Mousea i preslatke Minnie.

Mickey Mouse prijenosni zvučnik
Mickey Mouse prijenosni zvučnik – €16.75

Minnie i Mickey Mouse su ikonski likovi iz svijeta Disneyja i vole ih mnogi širom svijeta. Oboje su prvi put predstavljeni javnosti u crtanom filmu “Steamboat Willie” 1928. godine, i od tada su postali prepoznatljivi, megapopularni i voljeni likovi.

 Minnie Mouse prijenosni zvučnik
Minnie Mouse prijenosni zvučnik – €16.75

Mickey i Minnie su nevjerojatno popularni i simboli Disneyjevog svijeta mašte. Njihova priča obogaćuje mnoge dječje i odrasle živote diljem svijeta. Ovi razigrani zvučnici simboliziraju sreću, prijateljstvo i čaroliju koju Disney donosi.

Preslatki bluetooth zvučnici odličan su suputnik za odlazak na plažu, bila riječ o dnevnom odlasku na kupanje ili večernjem druženju s ekipom uz taktove akustične gitare i omiljenu kapljicu vina.

Ono bez čega je boravak na plaži nezamisliv je ručnik na koji ćete se izvaliti nakon kupanja u moru, hvatati boju, slušati muziku ili odmarati uz omiljeno štivo.

Fluffy Food ručnici preslatkih motiva koji nas posjećaju na omiljene ljetne poslastice pršte od veselja i odličan su izbor za nadolazeći period. Osim na plaži, možete ih koristiti unutar doma, a u Fluffy Food asortimanu pronaći ćete i dekice za najslađi piknik te vrhunski izbor mekih i punjenjem prilagodljivih jastuka.