FOTO by Disney

Modni dodaci

Mickey i Minnie Mouse kape – što reći?

Viktoria Mikulić 16. prosinca 2022.

Ono kad misliš da si sve vidio...

Svi smo odrasli uz Disney likove i bez obzira na to što više nismo djeca, svaki put se jednako radujemo kada ih ugledamo. Nakon napornog radnog dana, ništa ne opušta kao ležerni crtani filmovi koje smo upoznali još u djetinjstvu, a koji će nam zauvijek ostati u srcima.

Mickey Mouse, Winnie The Pooh, Bambi, Elsa i Anna samo su neki od naših najdražih likova, stoga ne čudi što često zavirimo u Disney shop ne bismo li pronašli originalne poklone.

Od plišanih igračaka, home dekora do potrepština za kuću, Disney nas svako malo oduševi nekim novim stvarčicama. Ipak, ovog puta ostali smo pomalo šokirani novim izumima o kojima nemamo neko posebno mišljenje. Riječ je o Mickey i Minnie Mouse kapama koje izgledaju kao da su stvorene za maškare.

Lansirane su u čast 100. obljetnice tvrtke Walt Disney i radi se o limitiranoj kolekciji. Prva kapa je platinastog izdanja i dolazi s Mickey Mouse ušima, a dizajnirali su je Disneyjevi umjetnici za poseban reflektirajući efekt.

Tu je još jedna, jednako humoristična kapa u lila nijansi sa srebrnim ušima. Ona dolazi s izvezenim dizajnom Mickeya i Minnie koji se nalaze unutar teksta ‘Disney 100’, kao i svjetlucavim 3D ušima s detaljima platinaste boje.

Mi zaista ne znamo gdje bismo odjenuli ove kape, no ako vi imate ideju, prvu verziju možete pronaći po cijeni od vrtoglavih £175.00, dok je druga dostupna za £27.00!