FOTO by Michael Kors

Moda

Michael Kors mini ruksak za svakodnevicu i vikend avanture sa stilom

Krešimir Šustić 26. lipnja 2020.

Malena elegancija koja podiže look na viši nivo!

Do prije par godina, jedini modni dodatak koji smo nosili u svim outfitima bile su torbe, neovisno o njihovoj veličini ili obliku u kojem nam dolaze.

Nakon toga, uslijedio je veliki proboj ruksaka na modnu scenu, te se praktičan i prostran accessories vratio na velika vrata i pritom okupirao gradske ulice i izloge trgovina.

Među njima posebno se ističu mini modeli koji izgledaju preslatko, a možemo ih kombinirati uz razne stilove odijevanja, zbog čega su se i uvukli duboku u naša srca.

Iako na prvu djeluju kao da u njih ništa ne stane, sve što nam je potrebno za odlazak na kavu ili u šetnju do grada možemo ubaciti u njih.

Jedan takav model, pronašli smo na stranicama brenda Michael Kors, koji je poznat po dizajniranju i izradi popularnih modnih dodataka.

Dolazi u rozoj, plavoj, bijeloj, klasičnoj crnoj i maslinasto zelenoj boji, a osim za vikend izdanja, možemo ga s lakoćom uklopiti u našu svakodnevicu.

Pleteni lanac daje mu razigran i sofisticiran naglasak sprijeda, odvojive naramenice prelaze siluetu u gornju torbu, a niz unutrašnjih i vanjskih komada s patentnim zatvaračima omogućuje praktično i diskretno spremanje.

Svoj primjerak ovog malenog ljepotana možete nabaviti na LINKU te konačno same sebe kvalitetno počastiti.