FOTO by Michael Kors

Moda

Michael Kors crossbody torbice vibrantnih boja najupečatljivi su modni dodatak!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2021.

Narančasta i zelena su najuočljivije, ali nama je i ova sky blue nijansa jednako primamljiva...

Torbe su najzastupljeniji accessories bez kojeg nam je nezamislivo provesti sat, a kamoli dan. Kamo god se uputile, ove modne suputnice nosimo sa sobom. Ulijevaju nam sigurnost jer unutar njih držimo one najbitnije stvarčice, a istodobno nam podižu samopouzdanje svojim atraktivnim oblicima i detaljima.

U potrazi za trendi torbicom, zavirili smo u web trgovinu prepoznatljivog američkog imena – Michael Kors. Njihova nova kolekcija odiše razigranim bojama i pršti pozitivom koja će se s lakoćom klopiti u proljetne dane…

Svog favorita pronašli smo u prepoznatljivom modelu s kvadratićima. Omiljena torba za rame, nazvana po kultnoj njujorškoj četvrti SoHo izrađena je od kože, a posebnom je čine zavodljive boje poput jarko narančaste, zelene i baby plave koje neće proći nezamijećeno.

Osim toga, ukrašena je i zakovicama te profinjenom kopčom u zlatnoj nijansi. Ove preslatke torbice dovoljno su prostrane da unutar njih stavite sve one esencijalne stvarčice poput ključeva, mobitela, ruža za usne, ogledala i slično.

Ima čak nekoliko pretinaca kako ne biste morali previše razmišljati jesu li vam ključevi od kuće oštetiti staklo od mobitela, već lijepo sve možete sortirati na svoje mjesto.

Ova je torba istodobno trend i klasika, samo je najveći problem odlučiti između jedne od tri šarmantne boje, jer je svaka jedinstvena. Plava je nosiva uz bezbroj kombinacije, no i narančastu i zelenu će prave fashionistice znati pomiješati s proljetnim lookovima.

Više detalja o istima potražite OVDJE.