FOTO by Instagram @profi_nogti / @arinails.lv / @aggeliki_anasontzi

Ljepota

Metalik zlatna manikura donosi dašak glamura na vaše nokte!

Daria Lovrić 07. prosinca 2023.

Blagdanska manikura nikada nije izgledala elegantnije...

Prva asocijacija na božićne nokte za mnoge je pretjerano blještavilo i motivi poput Djeda Božićnjaka, sobova, kuglica i medenjaka. Sve to pomiješano s crvenom i zelenom bojom te mnoštvom šljokica daleko su od profinjene manikure koja izgleda luksuzno i elegantno.

Naravno, to nisu jedine varijante za blagdansku manikuru i postoji nekoliko suptilnih opcija koje će na vaše nokte donijeti dašak glamura. Jedna od njih su metalik zlatni nokti.

Sofisticirana i elegantna – ove sezone zlatna manikura vodi glavnu riječ!

Metalik zlatna manikura je elegantan i blistav način ukrašavanja noktiju koji dodaje sofisticiranost i luksuz vašem izgledu.

Metalik zlatna manikura sjajan je i glamurozan trend, posebno popularan tijekom zimskih mjeseci kada blistavi tonovi odražavaju čaroliju blagdana i stvaraju toplu i elegantnu atmosferu.

Metak zlatnu boju možete kombinirati na mnoštvo različitih načina. Jedan od najjednostavnijih načina je da zlatnu boju nanesete preko cijele površine nokta. Nanesite metalik zlatni lak na sve nokte ili ga koristite kao naglasak na jednom noktu na svakoj ruci. U tom slučaju, metalik zlatna najljepše će izgledati na nešto kraćim noktima.

Nadalje, dodajte detalje poput zlatnih traka ili točkica na drugim noktima kako biste stvorili raznolikost. Možete kombinirati metalik zlatni lak s mat crnim ili tamnim tonovima kako biste stvorili kontrast.

Također, na jednom noktu možete dodati metalik zlatni uzorak, poput pruga ili geometrijskih oblika. Kombiniranjem metalik zlatnog laka s drugim bojama poput crvene, crne li tamnoplave stvorite ombre efekt ili se poigrajte dodavanjem zlatne boje umjesto klasične bijele boje na vrhovima noktiju kod francuske manikure.

Ovaj trend dodaje dašak luksuza i svjetlucavosti vašem zimskom izgledu, pružajući vam glamurozan dojam tijekom blagdanskih i hladnih mjeseci.