FOTO by Instagram @geisacoelho_bio_nails / @domiziemek / @ninashappynails

Ljepota

Sofisticirana i elegantna – ove sezone crna manikura vodi glavnu riječ!

Daria Lovrić 28. listopada 2022.

Crna boja bezvremenski je klasik!

Nadolazeći period rezerviran je za festive odjeću, modne dodatke, obuću i ekstravagantan make-up. Neovisno o tome volite li jesen i zimu ili ne, volite li Halloween raspoloženje ili božićnu euforiju, morate se složiti da ovaj period u godini ima svoju čar.

Uz odjevne komade i make-up, nail industrija iz sezone u sezonu također prolazi kroz promjenu trendova. Omiljene pastelne nijanse nosimo najčešće u proljeće, dok one jarke i upečatljive nosimo ljeti. Zimska sezona rezervirana je za crvene nijanse laka za nokte te mnoštvo cirkona i šljokica. Ipak, jedne boje se ne odričemo nikada, neovisno o kojem je periodu u godini riječ.

Manikura u crnoj boji bezvremenski je klasik!

S crnom manikurom ne možete pogriješiti koji god oblik noktiju preferirali. Odlično će izgledati uz kockaste, ovalne, one u špic ili na balerina obliku. Upečatljiva, elegantna i duboka crna odgovarat će uz sve vaše poslovne i casual kombinacije u sjajnoj, šljokičastoj, ali i mat verziji.

Na Instagramu smo pronašli božanstvene primjere crne manikure koji će vas oduševiti, inspirirati i uvjeriti da crna boja nema konkurenciju.

Ako je klasična crna za vas možda preobična ili ne volite jako tamne nokte, poigrajte se popularnom french manikurom u crnom izdanju ili ususret nadolazećem Halloweenu zamolite nail artisticu da vas iznenadi preslatkim spooky detaljima.