FOTO by Zara

Odjeća

Malu crnu haljinu s voluminoznom mašnom odobrila bi i Coco Chanel!

Una Lora Banjac 16. svibnja 2024.

Oličenje elegancije u duhu svjetske dive

Kada bi vas netko pitao što je definitivno must have u ženskom ormaru, mislimo da bi se u društvu s dobrim trapericama i bijelom košuljom neizbježno našla neodoljiva mala crna haljina.

Njeno visočanstvo odjevni je predmet koji se može nositi u svim prilikama te će zauvijek privlačiti poglede i komplimente, a vi ćete se osjećati kao svjetski poznata Coco Chanel u svojoj elegantnoj maloj crnoj ‘vibri’.

Zara

Vilica nam je ispala kada smo na Zarinoj stranici naišli na satensku haljinu u koju bi se i sama Coco Chanel zaljubila.

Voluminozna crna mašna na leđima, elegantan kroj i sjajan materijal osvojili su nas na prvi pogled i bacili u neku drugu dimenziju

Zanimljivost ove krasotice nije samo u prekrasnoj mašni već i u interesantnim ravnim naramenicama koje sprijeda izgledaju kao satenski choker, a na leđima se sljubljuju s velikom sjajnom mašnom i time stvaraju zanimljivu i upečatljivu harmoniju elegancije.

Zara

Ovakva je haljina idealan suputnik svake žene i vječni komad koji se može nositi još godinama jer je opće poznato da mala crna haljina nikada neće izaći iz mode!

Zara

Mala crna haljina najljepše se slaže s elegantnim cipelicama na petu ili sandalama na remenčiće koji se vežu oko stopala i gležnja, a upotpuniti ju može malena torbica.

Zara

Ako želite postići elegantan look, uzmite torbicu u crnoj, bijeloj ili bilo kojoj drugoj neutralnoj nijansi; za malo luđi look odaberite torbicu u kričavoj i veseloj boji, a ako ste ipak pobornik svečanijeg looka ili se spremate za nekakvu svečanost, svakako možete odabrati torbicu s cirkonima, šljokicama ili biserima!

Ako vam se ova legendarna haljina svidjela, zavirite u Zara dućane ili na Zara službenu stranicu gdje se može naručiti za 49.95 EUR.