FOTO by adidas

Obuća

Adidas Spezial model zablistao u novom ljetnom ruhu

Una Lora Banjac 16. svibnja 2024.

Koju boju birate?

Iako današnje tržište nudi more popularnih i prekrasnih tenisica koje su zadnjih godina postale pravi trend te tako pokorile sandale, štikle i ravne cipele – naš je pogled uvijek usmjeren ka najdražem adidasu.

Adidasove Sambice, Gazellice, te Stan Smith, Superstar i Spezial modeli redovito poprimaju titulu najpopularnijih i najtrendi obuće obožavane od strane poznatih influencera kao i od nas običnih ljudi.

adidas

Nedavno je iz adidasove  kuhinje u suradnji s brendom KITH izašlo novo izdanje prekrasnih Spezial tenisica, ovaj je kultni model izašao davne 1979. godine koji je tada osmišljen za rukometaše.

adidas

Ovaj je model i dan danas jednako omiljen zahvaljujući svojoj udobnosti i fleksibilnosti, a ususret sunčanom ljetu stiže u najnježnijim toplim bojama među kojima nemamo samo jednog favorita.

adidas

Svi modeli izrađeni su od mekane brušene kože, točnije od vrhunskog nubuka, a nama su glavni favoriti svijetlo ljubičaste, ledeno plave, pastelno žute i menta zelene spezialke na kojima je za dašak luksuza dodan s malčice zlata u vidu imena modela.

adidas

Ovi su modeli prije koji dan stigli u prodaju na webshop brenda KITH, a dio je stigao i u KITH trgovine, uključujući i onu parišku i londonsku kao jedine na europskom tlu.

S obzirom na to koliko je oduševljenje izazvala ova kolekcija, iskreno se nadamo obnavljanju zaliha i proširenju na hrvatsko tržište.