FOTO by Meqano

Odjeća

Meqano – 2m širok, 1m dug i 1.5 kg težak topli zagrljaj hoodica!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2021.

Najmekše hoodice domaćeg brenda u kojima bismo provodili čitave dane dostupne su u veličinama za cijelu obitelj!

Kako ne bismo upali u jesensku kolotečinu pretrpanu svakodnevnim obvezama, moramo pronaći načine kako si uljepšati nadolazeće mjesece. Ovaj prijelazni period između ljeta i bezbrižnog godišnjeg odmora koji je sada već daleko iza nas, pa sve do blagdana kada ćemo ponovno moći koristiti slobodne dane, čini nam se kao čitava vječnost.

No dobro, ne treba očajavati već samo dobro promisliti kako na što bolji način iskoristiti vrijeme iza posla. Nedjeljom je najbolje napraviti plan za cijeli tjedan. Pritom mislimo na mjesta koja ćete posjetiti, aktivnosti koje ćete raditi i ljude s kojima ćete se družiti.

Jedan dan rezervirajte za odlazak u prirodu, drugi za kino, muzej ili kazalište, a svakako si priuštite barem dva dana za boravak u svoja četiri zida, gdje ćete se u potpunosti opustiti i u miru raditi sve što vam se prohtije.

Vjerojatno ste već počeli razmišljati o kupnji kućnih papuča koje će vam pružati osjećaj komfora na svakom koraku. Također, sve više se približavaju dani u kojima ćemo morati upaliti grijanje, ili se barem toplije odjenuti.

Uvijek je dobro uz sebe imati dekicu uz koju nam je toplije dok uživamo u vrućoj čokoladi ili kakau na naslonjaču, gledamo Netflix serije ili čitamo omiljenu knjigu. Ipak, nismo cijelo vrijeme u ležećem položaju, stoga smo se bacili u potragu za mekanim odjevnim komadom koji će nas grijati i tijekom svih drugih kućnih aktivnosti – dok pečemo kolače, pospremamo kuću, plešemo uz glasnu muziku i slično…

Čim smo u Google upisali pojam mekane hoodice, naišli smo na domaći brend pod istim nazivom – Meqano, što je bio sasvim dovoljan poticaj da zavirimo u njihov medeni asortiman. Momentalno smo se oduševili ponudom mekanih hoodica koje dolaze u nekoliko boja – ružičasta, plava i siva. Napravljene su od 100% recikliranog poliestera, a odlična je vijest i da se mogu prati u perilici rublja na 30 stupnjeva.

Iako je riječ o kućnoj odjeći, ove hoodice bez problema možete nositi u svim ležernim izdanjima, nitko vam neće zamjeriti –kada idete na kavu ili kuhano vino s prijateljicama, u šetnju ili do trgovine. Ali oprez, čak bi se i slučajni prolaznici mogli nasloniti na vas kada vide u kakvoj ste se mekoći pojavili.

Također, želimo da se i naši najmlađi osjećaju ugrijano, stoga smo se razveselili što su hoodice dostupne i u veličinama za najmlađe, kao i za naše jače polovice. Sada cijela obitelj može uživati pred TV-om u matching kombinacijama, a naš savjet je da svatko odabere različitu boju. Već možemo zamisliti jedno lijeno jesensko nedjeljno poslijepodne, dok gledamo Disney filmove, pečemo kokice i okidamo selfieje u ovim stylish hoodicama. 

U ove proizvode je utkano mnogo ljubavi i truda te su sa sigurnošću odlična vrijednost za uloženi novac Ne samo da osvajaju izgledom, već i vrhunskom kvalitetom koja traje godinama. Ako i vi želite 2m širok, 1m dug i 1.5 kg težak topli zagrljaj, škicnite njihovu web trgovinu i zaljubite se baš poput nas u Meqano tople hoodice.

Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.