Moda

Maštamo, želimo, trebamo, kupujemo – Mickey Mouse torbica i ruksak za dnevno španciranje!

Viktoria Šafranić 15. siječnja 2021.

Desigual nas ni ove sezone nije zaobišao printom omiljenog Disney lika...

Mickey Mouse je odavno prestao biti samo najdraži dječji cartoon lik, te se iz crtanih filmova s lakoćom uklopio u modni svijet te tako zauvijek osvojio i srca odraslih.

Poznati brendovi desetljećima ga koriste za svoje kolekcije i gotovo da nema robne marke koja ga barem jednom nije istaknula u novoj liniji, te je upravo ova slavna Disney ikona često i zaslužna za njihovu enormnu prodaju.

U Desigualu smo već nekoliko godina zaredom imali priliku vidjeti Mickey Mousea kako ukrašava njihovu razigranu obuću i odjeću, kao i accessories.

Ovog puta, umjesto vibrantnim bojama kojima obiluje, Desigual nas je iznenadio kožnim modnim dodacima u crnoj boji. Riječ je o gradskoj torbici koja se nosi preko ramena i četvrtastom ruksaku, koji dolaze s motivom simpatičnog mišića, a koje želimo čim prije imati uz sebe.

Za sve koji si kultnu robnu marku smatrali ‘preveselom’ za vlastiti ukus, sada bi mogli promijeniti mišljenje. Ovo je potpuni zaokret u njihovom poslovanju i iako su prepoznatljivi po istančanom stilu, spremni su pomicati granice, baš poput najdražeg Mickey Mousea.

Uz izgled koji ćete moći kombinirati s čim god poželite, dizajn nije njihov jedini adut. Svaka odo ovih torbica dolazi s nekoliko patentnih zatvarača, tako da one najbitnije stvari možete spremiti na sigurno.

Osim toga, već na prvi pogled djeluju kvalitetno tako da nas uopće ne brine njihova dugotrajnost. Kako god, jedno je sigurno, ove ljepotice bit će u trendu i narednih sezona.

Doznali smo i cijene ovih noviteta, torbu možete pronaći za 59,95 € dok je ruksak 79,95 €.