FOTO by Bershka

Moda

Mašne – tres chic detalj zavladao high street brendom Bershka!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2024.

Kako su mašne postale najveći trend 2024.?

Moda je u svojoj ženskoj eri. Od “Barbiecore” ludila do suptilnijih modnih pokreta kao što je “coastal cowgirl”, prošla je godina doživjela eksploziju ženskih modnih trendova. Početkom 2024. jedan je trend zavladao modnom scenom, a to su mašne.

Google Trends pokazuje da su pretraživanja pojma “mašna” stalno rasla u drugoj polovici 2023.

Bilo da su malene ili velike, pojedinačne ili naslagane, minimalne ili maksimalne, mašne su sada posvuda. Vladajući na modnim pistama 2023., skromna vrpca čvrsto se omotala oko naših srca – i ne pokazuje znakove da će uskoro popustiti.

Naravno, mašne su uvijek bile tu negdje – kada bismo kosu ukrasili vrpcom ili svojoj bijeloj bluzi dodali mašnu, no trend mašni sada je otišao korak dalje: pomislite na masivne mašne koje čine siluetu samog odjevnog predmeta.

Trenutni hit je „slaganje mašni“ – tzv. gomilanje vrpci. Ova vrsta trenda prisutna je apsolutno posvuda, od odjeće i dodataka do obuće i nakita. ‘Milenijalci i generacija Z ukrasit će svoju odjeću, cipele, kosu i nakit ovim delikatnim detaljem. Poznati high street brend Bershka lansirao je kolekciju odjeće i modnih detalja s motivom mašne, od traperica, T-shirta, jakni pa sve do torbica, mašne će biti glavni adut proljetne garderobe.

Nastavite čitati kako biste vidjeli sve naše omiljene proizvode ukrašene mašnama.

35,99 €
27,99 €
9,99 €
12,99 €
35,99 €
45,99 €