FOTO by Instagram @alifeoflovely / Firebox

Iće & piće

Marmelada od gina – savršen poklon za Valentinovo!

Viktoria Mikulić 23. siječnja 2023.

Stvoreno za sve ljubiteljice omiljenog ženskog pića!

Gin je posljednjih godina postao ultimativan hit koji ne silazi s ljestvice najomiljenijeg ženskog pića. Danas se isti može pronaći u brojnim varijantama te uz klasičan gin postoje i izdanja od jagode, sa šljokicama i slično. Iako nam je najdraži kao piće pomiješano s tonikom, mnogi bi ga voljeli isprobati i u nekim drugim varijantama.

Zaboravite ispijanje gin tonika, sada možete kupiti marmeladu od gina koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Iako ovo nije novi proizvod, odlučili smo vas podsjetiti zašto je odličan poklon za Valentinovo…

Gin marmelada najbolja je stvar koju možete namazati na kruh!

Riječ je o namazu napravljenom od mješavine šećera, svježeg limuna i malo gina za pravi jutarnji užitak. Ali ne brinite – sav alkohol se skuha tako da nećete imati gadan mamurluk!

Ovu deliciju možete isprobati kao namaz na francuskom tostu, kao marinadu ili kao dodatak na pladnju sa sirom, a može izvrsno poslužiti i u kombinaciji s palačinkama.

Ako u svojoj blizini imate osobu koja tijekom svakog vašeg izlaska obavezno nauči gin tonik, vrijeme je da je počastite s ovim originalnim poklonom koji će je dobro nasmijati. Gin marmeladu možete pronaći na Firebox web trgovini, koja je i inače poznata po luckastim poklonima.