Gin marmelada najbolja je stvar koju možete namazati na kruh!

Engineer 08. veljače 2019.

Volimo i poštujemo Nutellu, ali pronašli smo opasnog konkurenta u vidu marmelade od Gina

Lino Lada, Nutella, voćni džemovi i marmelade, kikiriki maslac i ostali namazi bili ste izvrsni i upotpunjavali ste nam brojne doručke i međuobroke, ali došlo vam je vrijeme za zasluženu mirovinu. Od danas kruh premazujemo samo jednim proizvodom kojeg smo nedavno otkrili a radi se o Gin marmeladi.

Gin je posljednjih godinama dosegao toliku popularnost zahvaljujući širenju linije proizvoda pa smo tako mogli uživati u Gin čaju, Gin kuglicama za bor, Gin gelu za tuširanje, Gin svijećama i sl. Stoga ne čudi ovakvo uzbuđenje koje smo osjetili kada smo saznali za ovu Gin marmeladu.

Budući da se po nepisanom pravilu alkoholna pića konzumiraju tek nakon 16 sati, ova Gin marmelada je savršena jer ju možete konzumirati u ranim jutarnjim satima, a da se ne osjećate kao potencijalni član udruge za anonimne alkoholičare.

Dolazi u slatkoj ambalaži nježno roze boje tako da ju možemo iskoristiti kao idealan poklon ususret Valentinovu ili pak rođendanu. Svjetski poznati proizvođač marmelada napravio je ovaj proizvod bez umjetnih dodataka i boja, sve je na prirodnoj bazi, ali ipak pri svakom zalogaju osjeti se okus omiljenog nam pića.

Jedina dilema je hoćete li ovu marmeladu mazati na kruh, koristiti kao dodatak nekom receptu/koktelu ili ćete jednostavno uzeti najveću žlicu i 1na1, bez ikakvih dodataka riješiti staklenku.

Kako god, ovu Gin marmeladu pronašli smo Firebox web shopu po cijeni od 9,99£.

 

Podijeli članak