Odjeća

Marijana Batinić prošetala Parizom u zlatnoj haljini kojom je zapalila Instagram!

Engineer 29. ožujka 2019.

Posljednjih nekoliko dana voditeljica uživa u najljepšem gradu ljubavi...

Sigurni smo da lijepa voditeljica ima ljubavi na pretek od supruga Mateja Pašalića i kćerkice Ene, ali nikada nije na odmet pokazati ljubav prema sebi, a to je upravo učinila posjetivši jedan od najljepših europskih destinacija – živopisan, predivan Pariz.

Baš kao prava Parižanka, brzo se prilagodila tempu života, uživajući u panoramskom pogledu iz vrhunskih restorana, ispijajući kavicu i grickajući croissant. Naravno, prugasta majica u Francuskoj je must have, kao i neizostavni crveni ruž, a Marijana definitivno zna da je glavno pravilo sofisticiranih Francuskinja – “manje je više”, odnosno, profinjeni minimalizam.

Na zasluženom odmoru jedne od najpoznatijih lica malih ekrana, ne razmišlja se o kilama, a to je i dokazala objavom iz jedne od najpoznatijih francuskih slastičarnica, kultnog tea room-a Ladurée iz kojeg nitko ne izlazi širokog osmijeha i utažene želje za slatkim. Uz fotografiju je napisala: “Pariz je grad koji (uz New York) najviše deblja…Pogotovo kad jedeš brzinom prosječnog Balkanca.”

Kile nismo primijetili, ali zato jesmo famoznu zlatnu, usku midi haljinu s potpisom Matije Vujice za kojom su se njezini pratitelji raspametili i s kojom je privukla mnogo pozornosti u jednoj od najpoznatijih modnih prijestolnica! Možemo reći da smo ponosni i na rad naše domaće dizajnerice koji je Marijana tako divno predstavila, a ujedno mnogim ljubiteljima mode pružila inspiraciju za kombinaciju koju bi mogli nositi na nekoj od svečanijih prigoda, zar ne?