FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić i njezine Crvenkapice nešto su najslađe ikada!

Viktoria Mikulić 27. studenoga 2023.

Obje djevojčice jako nalikuju mami…

Rastrgana između privatnih i poslovnih obveza, Marijana Batinić uistinu je jedna od onih osoba za koju se zapitate: „Kako li samo sve to uspijeva?“ Uzor je mnogima jer je, bez obzira na svoju ulogu na javnoj sceni, jedna normalna i prizemna žena.

Od voditeljskog angažmana u natjecateljskom reality showu „Život na vagi“, do nekih drugih poslovnih projekata kao što je snimanje reklama, Marijana sve odrađuje s lakoćom. Nedavno je čak snimila reklamu sa svojom starijom kćeri koja je pokazala itekakav potencijal na tom području.

Ipak, svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, suprugom Matejem i djevojčicama Enom i Rozom.

Jučer je objavila fotku na kojoj tri ljepotice poziraju u jesenskim outfitima u kojima izgledaju baš poput prekrasne Crvenkapice. Starija seka odlučila se za crvenu kapicu u francuskom stilu, dok manja nosi crveni kaputić s krznom, a predivna mama također se odlučila za detalj u crvenoj boji: njezin omiljeni ruž za usne.

Marijana je nedavno promijenila i frizuru te skratila šiške, a mi moramo priznati da s istima izgleda još mlađe. Na jednoj slici, najmlađa kćerkica Roza mami daje cvijet, dok njezino lice krasi iskren osmijeh.

Marijani i njezinim krasoticama želimo što više ovakvih divnih dana i zajedničkih trenutaka, jer obitelj je ipak na prvome mjestu.