FOTO by s.Oliver

Moda

Manje je više! Hoodie s kapuljačom krasi mini lik Mickey Mousea!

Antonija Andabak 14. prosinca 2020.

I s.Oliver je konačno postao dio Mickey manije!

Hudice su dugo imale reputaciju odjeće koja se nosi kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti. Osim što je ta praktična namjena i dalje prisutna, odnedavno hudice, osobito one dužeg kroja, nosimo uz mnogo stylish kombinacija, uključujući i one sa suknjama i haljinama!

Jednu odličnu liniju hoodie majica, ovih je dana lansirao brend s.Oliver koji se voli poigravati sa sportskom elegancijom, no nismo očekivali da će se prikloniti Mickey maniji koja je zahvatila, pa rekli bismo, cijeli svijet!

I dobro da jesu jer su lansirani komadi osobito dražesni sa suptilnom aplikacijom Mickey Mousea koji kao bedž stoji na lijevoj strani majica s kapuljačom, veoma školski!

Crvena Mickey majica s kapuljačom
Crvena Mickey majica s kapuljačom

Hudice s kapuljačom dolaze u tri boje, i sve su tri favoriti jer crvena odlično pristaje ovom predblagdanskom razdoblju kada je sve u znaku crvenih i tamno zelenih nijansi. S.Oliver upravo je crvenu sportivo majicu istaknuo pomoću karirane kratke suknjice, a vi je možete nositi s kariranim hlačama ili trapericama,.

Siva i crna hudica jednako su slatke s apliciranim likom glave Mickey Mousea koje će osobito biti zanimljive onima koji preferiraju suptilnije isticanje ljubavi prema Mickey maniji, a s.Oliver je u tome itekako uspio.

Siva Mickey majica s kapuljačom
Siva Mickey majica s kapuljačom

Majice s kapuljačom ove se sezone nose se ispod oversized kaputa camel nijanse, pletene kapice i kožne torbe koja se nosi na rame. Ostatak outfita prepuštamo vašim preferencijama.

Crna Mickey majica s kapuljačom
Crna Mickey majica s kapuljačom

Ako vas je ova interpretacija slatkog miša s potpisom s.Olivera osvojila, iste možete kupiti na njihovoj službenoj web stranici po cijeni od oko 520 kn!