FOTO by Instagram @safinailstudio

Ljepota

Manikura koja asocira na more i vraća na godišnji odmor!

Viktoria Mikulić 17. kolovoza 2023.

I vi svoje nokte možete oslikati omiljenom ljetnom scenom...

Ako ste i vi jedni od onih koji su se vratili s godišnjeg odmora baš sada kada su temperature konačno počele bujati i sličiti ljetu, uvijek se možete tješiti što ste jedan od rijetkih sretnika koji si uopće mogu priuštiti luksuz Jadranske obale. Nažalost, sve je postalo toliko skupo da mnogi ove godine nisu ni vidjeli more, stoga glavu gore za sve one koji su imali barem tjedan dana slobodnog vremena za sebe i svoje potrebe.

Vjerujemo da vam još uvijek nedostaje jutarnji cvrkut ptica, ispijanje duge kavice na terasi uz omiljenu knjigu, kao i sol u kosi, no to ne znači da ljeto ne možete produžiti još barem malo, makar u svojim mislima, ili kroz prekrasnu manikuru.

Nokti koji asociraju na more – ultimativni ljetni HIT!

Želeći se silno vratiti na godišnji odmor, na Instagramu smo pronašli inspirativne nokte koji nas asociraju na more, nevjerojatne zalaske sunca i sve ostale čari ljeta i koji nam, svaki put kada ih pogledamo, daju snage da izdržimo kolovoz u uredu.

Nas su se posebno dojmile decentne manikure u nježno plavoj i tirkiznoj boji koje na najljepši mogući način oslikavaju ljeto i sve što isto donosi.

U nastavku donosimo 10 primjeraka za koje vjerujemo da će vam izmamiti osmijeh na licu i biti podsjetnik na sve one divne trenutke koje ste nedavno proveli sa svojom obitelji prijateljima ili s partnerom.