FOTO by Instagram @scratchmagazine / @super_france / @md_ongles

Make-up

Nokti u boji lavande – ultimativni ljetni HIT!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Apsolutno očaravajući...

Polja lavande postala su jedan od najfotogeničnijih prizora na Instagramu, što nam je bio dodatan poticaj da se bacimo u potragu za manikurama u ovoj nježnoj ljubičastoj nijansi.

Lavanda je biljka koja ne zahtijeva puno pažnje, a voli sunce, stoga će se i nokti u boji lavande koji su ultimativni hit savršeno sljubiti sa sunčanim danima.

Upravo nas je ovaj cvijet naveo da istražimo inspirativne primjerke u vidu dugih i kratkih noktiju, ovalnih i kockastih, u french varijanti, klasične kao i s drugim detaljima…

Ovog smo ljeta već predstavili mnoštvo zanimljivih boja poput peachy nijanse, baby blue i kraljevsko plave, kao i žute, a sada je vrijeme za onu koja je nosiva uz sve druge.

Žuti nokti koji će nas vratiti u ljetne dane

Izuzev osmijeha, nema ljepšeg na jednoj ženi od lijepo uređenih noktiju. Isti ne samo da govore o našoj higijeni već nam podižu samopouzdanje. Nail art nikada nije izgledao gracioznije.

Izdvojili smo nekoliko manikura koje će plijeniti pažnju na svakom koraku. Ako ste stvoreni za DIY tehnike uređivanja noktiju, nadamo se da će vas neke od ovih ideja kreativno nadahnuti, kao i one koji svoje nokte žele prepustiti u sigurne ruke i uputiti se u omiljen salon.

U nastavku vas očekuje galerija bezvremenske manikure koja je osim ljeti, dobrodošla i u svim drugim godišnjim dobima: