FOTO by Mango

Moda

Mango ružičasto-crvena haljina u romantičnom ili atraktivnom izdanju?

Krešimir Šustić 22. srpnja 2020.

Kraljice ljeta kojih se ne možemo zasititi!

Sve ono što nam je potrebno u ormaru kako bi se lakše izborili s visokim ljetnim temperaturama je nekoliko dobrih modela haljina, napravljenih od laganih materijala koji našoj koži pružaju lagodan osjećaj.

Smatraju se velikim favoritima u trenutnoj sezoni, upravo zato što ih možemo nositi u svim prilikama i uklopiti ih u razne odjevne kombinacije, neovisno o tome kakav stil preferiramo.

Jednako dobro izgledaju uz tenisice za casual i ležerna izdanja, te uz sandale ili elegantniji model natikača za sve poslovne, svečane i romantične outfite. U njima istodobno možemo zablistati u večernjim i dnevnim satima, uz obalu mora ili na gradskim ulicama.

Brend Mango, među svoje novitete je uvrstio dvije ljepotice koje obaraju s nogu dizajnom u kojem dolaze, kao i miksom ružičasto-crvenih tonova koji su obojili popularan cvjetni uzorak.

Midi model je lepršav i klasičnog kroja s tankom vezicom oko struka i plisiranim donjim dijelom, a kao da je stvoren za ljetne romantične večere u dvoje uz more, šum mora i predivan zalazak sunca.

Mini varijanta dolazi nam u nabranom dizajnu s pufastim rukavima u istim nijansama kao i prije spomenuta plisirana, a razlika kod ovog modela je što prianja uz tijelo i ističe liniju tijela.

699,90 kn
549,90 kn