FOTO by Mango / Instagram @mango

Moda

Mango puf jakne u koje smo se jednostavno zaljubili!

Mia Vodopija 22. listopada 2021.

Zgrabite svoju puf toplu jaknu još danas!

Kada vam netko spomene puf jakne, što vam prvo padne na pamet? Zimski sportovi, natjecanja i fizička aktivnost u zimskim danima.

Na njih smo dosta dugo gledali kao na nešto što ne bismo nužno sami nosili, ali one su prije nekoliko godina sasvim neočekivano pronašle svoj put od skijaške staze do modne piste.

Ove se sezone vraćaju bolje no ikad. Svojim izgledom i toplinom još uvijek neodoljivo podsjećaju na topli prekrivač, no modni brendovi uspješno su ih transformirali uz pomoć onih najpoželjnijih trendova sezone. Tako možemo vidjeti puf jakne u raskošnim bojama i nekim sasvim novim materijalima koje dosad nismo viđali među puf jaknama.

Iako estetski nisu jednako privlačne kao kaputi, one su, ruku na srce, praktične i tople, tako da su se u zimskom ormaru smjestile negdje između praktičnog i modno osviještenog.  

Zbog te dvostruke funkcije, puf jakne postale su staple za casual i cool stil kojeg se jednostavno ne možemo zasititi!

S najhladnijim danima ispred nas, u fokusu su se našli najtopliji puf modeli – duge puf jakne. Mi smo zavirili u Mango i u galeriji vam donosimo najbolje izbore puf jakni!

Kako ćemo je nositi ove zime? Uz ležerni look u kojem ćemo trendi model puf jakne prebaciti preko kombinacije traperica, cosy pletiva i toplih čizmama, puf jakna istaknut će se kao neočekivani odabir koji ćemo odvažno spojiti s elegantnijim poslovnim modelima kako bi stvorili savršenu harmoniju sofisticiranosti klasika i modernog modela s ležernim prizvukom.

Mango puf jakne možete kupiti u Mango poslovnicama ili na priloženim linkovima!